in

Cât mai valorează viața în Londra: Patru ani de închisoare pentru uciderea unui om cu cuțitul la o petrecere rave

Cât mai valorează viața în Londra: Patru ani de închisoare pentru uciderea unui om cu cuțitul la o petrecere rave

Un adolescent de 16 ani a fost condamnat la doar patru ani de închisoare după ce a înjunghiat mortal un bărbat la o petrecere rave ilegală din sudul Londrei

Jason Nyarko a fost ucis într-un depozit din Southwark, la o petrecere de „încheierea lockdown-ului”, arată MyLondon.

Adolescentul, care nu poate fi numit din motive legale, a pledat vinovat pentru omor din culpă și deținerea unui articol cu ​​lamă, la Old Bailey vineri, 25 martie.

Jason Nyarko, în vârstă de 26 de ani, a fost înjunghiat mortal la petrecerea din unitatea industrială din Southwark, anul trecut. Poliția a fost chemată la ora 23:45, pe 26 iunie 2021, pe Stockholm Road, SE16, unde avea loc o petrecere rave pentru a „sărbători sfârșitul blocării”.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, Jason a murit la fața locului din cauza unei răni înjunghiate în piept.

Înjunghiat în piept la o petrecere rave

Martorii „îngroziți” au descris că au văzut izbucnind o altercație. Ofițerii l-au dus mai întâi pe tânărul de 16 ani la spital, când a fost atacat de un grup de oameni, în urma incidentului, a arătat poliția. Ulterior, a fost transferat în custodia poliției. Motivul atacului asupra lui Jason nu a fost niciodată explicat.


Violențe în Barking. Doi bărbați și o femeie au ajuns la spital

El a fost condamnat la aceeași instanță, marți, 2 mai, la un total de patru ani și șase luni de închisoare. Înregistrările de pe telefonul mobil de la eveniment au fost vitale pentru a ajuta la aflarea a ceea ce s-a întâmplat după moartea lui Jason.

Sora lui Jason, Jessica, a spus: „A trecut aproape un an de când l-am pierdut pe Jason și sentința de astăzi nu-l va aduce pe Jason înapoi. Trebuie să trăim tot restul vieții știind că cineva și-a asumat responsabilitatea să ni-l ia de lângă noi. Durerea zilnică pe care o simțim ca familie, vidul și realitatea de a ne trăi restul vieții fără Jason este sfâșietor.”

„Adolescentul condamnat va putea să-și vadă familia și să-și trăiască tot restul vieții. Tot ce putem face este să sperăm că el înțelege daunele pe care le-a provocat”, a spus femeia.


Cât mai valorează viața în Londra: Patru ani de închisoare pentru uciderea unui om cu cuțitul la o petrecere rave…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

sclavii români

Sclavie în Marea Britanie. Sclavii români lucrau pentru zeci de companii britanice

Imagini ȘOCANTE în Croydon. Un bărbat cu un cuțit se aruncă asupra motocicliștilor. Doi oameni au ajuns la spital

Imagini ȘOCANTE în Croydon. Un bărbat cu un cuțit se aruncă asupra motocicliștilor. Doi oameni au ajuns la spital