in

Patru români care au violat o tânără în Anglia, pedepse exemplare: „Unul dintre cele mai grave atacuri”

O bandă de patru violatori români, considerați „fără remușcări” au agresat o femeia pe care au adus-o acasă din clubul de noapte.

Octavian Lupu, Andrei Rotaru, Alexandru Cimbir și Dmitri Ceban i-au dat victimei să bea, înainte de a o atrage într-o casă unde au violat-o.

Cei patru au primit, în total, peste 71 de ani de închisoare, pentru „una dintre cele mai grave agresiuni” unei femei pe care au întâlnit-o într-un club de noapte din Londra.

Bărbații au fost condamnați pentru acuzații de viol la Isleworth Crown Court miercuri, 12 mai, relatează My London, citat de Daily Star.

Atacul a avut loc în august 2017, după ce bărbații s-au întâlnit cu victima într-un club de noapte din Ealing.

Lupu, în vârstă de 31 de ani, a fost văzut pe CCTV abordând mai multe femei din club, înainte de a dansa cu victima și de a-i cumpăra de băut.


Telefonul victimei nu funcționa, așa că a părăsit clubul de noapte cu Lupu, care s-a oferit să îi cheme un taxi.

Apoi, victima și-a amintit că a fost pusă în spatele unei mașini, cu cei patru bărbați care au condus-o la o adresă din Northolt, unde fiecare a violat-o în mod repetat. Atacul a durat aproximativ 90 de minute.

Bărbații i-au dat apoi hainele victimei și au chemat un taxi care să o ducă acasă.

Femeia a reușit să ajungă la spital, unde a contactat polițiștii care au început imediat o anchetă asupra atacului.

Violator prins în România și extrădat în Marea Britanie. Are de executat 10 ani de pușcărie

Cei patru bărbați au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere, au fost arestați și intervievați, toți negând acuzațiile și prezentând diferite relatări despre ceea ce se întâmplase.

Detectivul Angie Meadows a descris atacul drept „unul dintre cele mai grave cu care s-a confruntat vreodată” și a spus că bărbații „merită pedepse lungi de închisoare”.

„Victima a ieșit într-o noapte cu prietenii, când a fost supusă unui calvar oribil de către acești bărbați care nu și-au exprimat remușcările pentru acțiunile lor pe parcursul anchetei. Sper că încheierea cazului va oferi victimei o oarecare satisfacție pentru a putea să își reia viața”, a mai spus polițista.

Cei patru bărbați au fost condamnați după ce au fost găsiți vinovați de viol de aceeași instanță.

Lupu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Rotaru, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Cimbir, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 18 ani și jumătate de închisoare, iar Ceban, în vârstă de 28 de ani, a primit 16 ani de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
„Sălbatici, primitivi ne-au făcut de râs”… Mai mulți români s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele pe aeroportul Luton- VEZI VIDEO

VIDEO – 17 români arestați și 3 în stare gravă la spital în urma unei bătăi generale în Aeroportul Luton