in

Pedofil englez de 60 de ani, arestat în România, era căutat de autoritățile britanice pentru infracțiuni sexuale contra minorilor

Un cetăţean englez a ajuns în arest, la decizia Curţii de Apel Braşov, după ce autorităţile din Marea Britanie au emis mandat european de arestare preventivă, pe numele său.

Bărbatul a fost reţinut vineri 8 noiembrie, iar sâmbătă a fost prezentat instanţei, cu propunere de arestare.

Curtea de Apel Braşov a dispus arestarea în vederea predării persoanei solicitate, C.N.F.. Mandatul este valabil 30 de zile, respectiv până pe 8 decembrie. Judecătorii braşoveni au dispus predarea englezului autorităţii judiciare care a emis mandatul european de arestare, respectiv Tribunalului Cornwall, Marea Britanie.

Cetăţeanul englez arestat era dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor, fapte pe care le-ar fi comis în Marea Britanie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Române.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost depistat de poliţiştii români în localitatea Turia din judeţul Covasna.

„Cel în cauză era căutat de autoritățile din Marea Britanie, fiind bănuit de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori.”, au explicat reprezentanţii IGPR.


Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român închis pe viață, a ucis cu ciocanul o britanică de 55 de ani, în timpul unui jaf. Procurorul: „Lașitatea și lipsa ta de moralitate te-au determinat să o omori”

O britanică și-a ucis doi copii adolescenți: «Eu v-am făcut, eu vă omor». A încercat să-i otrăvească, apoi i-a strangulat