in

Pedofil român, prins în flagrant într-un parc din Marea Britanie! A ademenit o fată de 15 ani cu care urma să întrețină relații

Un român în vârstă de 25 de ani a fost prins în flagrant în momentul în care aştepta o fetiţă cu care îşi dăduse întâlnire pe internet, în Marea Britanie.

Ajuns la locul presupusei întâlniri, românul a fost încercuit de membrii grupării. Încolţit, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat. Un bărbat de 25 de ani din România, prins într-un parc din Marea Britanie. Stabilise să se vadă cu o minoră și să facă sex cu ea, potrivit stirile Kanal D.

Un pedofil român în vârstă de 25 de ani i-a îngrozit pe britanici după ce a încercat să ademenească o copilă minoră într-un parc! Individul i-a trimis fetei un val de mesaje și poze indecente și a insistat să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale cu ea. Românului i-a fost organizat un flagrant și a fost prins.

Daniel este român și are 25 de ani. El este pedofilul din România prins într-un parc când aștepta să se întâlnească într-un parc cu o minoră de 15 ani pe care o ademenise cu mesaje și cu care stabilise să întrețină relații sexuale. O reţea de tineri care e ocupă cu prinderea pedofililor i-a întins o cursă românului.

Copila cu care el ar fi trebuit să se vadă era, de fapt, un membru al unei rețele care vânează pedofili în Marea Britanie.

Românul pedofil a fost prins în parc, i-au fost confiscate telefoanele, apoi a fost dat pe mâna poliției!


Cercetați sunt acum și fratele și vărul lui Daniel, despre care se crede că i-ar fi fost complici la vânătoarea de fete minore.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Condamnat la 20 de ani de închisoare în UK pentru că a violat o tânără cu dizabilităţi, în România i se reduce pedeapsa!

Singura româncă studentă la medicină la King’s College din Londra: «Se face disecție pe cadavre, îmi place la nebunie»