in

Pentru doar 200 de lire sterline, șofer român condamnat la închisoare pentru că a încercat să scoată migranți din Marea Britanie

Un șofer român de camion care a încercat să scoată migranții din Marea Britanie a fost arestat, după ce autoritățile au oprit un camion lângă portul Dover. Patru bărbați din India, Bangladesh și Egipt care plătiseră cu toții pentru a fi scoși din țară au fost descoperiți în camion, transmite BBC.

Șoferul și-a recunoscut faptele și a fost condamnat la 31 de luni de închisoare. În urma unei anchete, autoritățile susțin că cei patru bărbați ar fi fost stabiliți în Marea Britanie în mod ilegal.

Din primele informații, mai mulți șoferi ar fi fost întrebați dacă sunt dispuși să ia migranți, iar unul dintre ei a acceptat, fiind plătit cu 200 de lire sterline de persoană.

Judecătorul care s-a ocupat de caz a spus că cei patru bărbați găsiți în interiorul autovehiculului erau „supraviețuitori fără niciun motiv legitim de a rămâne în Regatul Unit”.

„Infracțiuni precum acestea creează riscuri generale pentru siguranța și securitatea frontierelor, atât din Marea Britanie, cât și din țările Uniunii Europene”, a mai adăugat acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Unul din cele mai mari studii COVID-19 realizate în UK indică ASPIRINA ca posibil tratament: ”Este sigură, ieftină și larg disponibilă”

Nigel Farage a postat un „atac sălbatic” asupra lui Joe Biden: „El urăște Marea Britanie!”