in

Pericol de inundații masive în Marea Britanie din cauza furtunii Dudley

Pericol de inundații masive în Marea Britanie din cauza furtunii Dudley

Marea Britanie se așteaptă la întreruperi de curent și inundații masive din cauza furtunii Dudley care va lovi azi țara.

Două furtuni se pregătesc să bată Marea Britanie săptămâna aceasta, cu vânturi de până la 140km/h, care ar putea pune în pericol viețile trecătorilor, au avertizat meteorologii.

Furtuna Dudley este așteptată să lovească părțile de nord ale Regatului Unit miercuri și joi, înainte ca furtuna Eunice să sosească vineri.

Biroul de Meteorologie a emis avertismente meteo pentru vânturi puternice, în vigoare în toată țara.

De asemenea, meteorologii avertizează că furtuna care se apropie poate provoca perturbări ale transportului și „daune clădirilor, cum ar fi țigle aruncate de pe acoperișuri”.

Mai multe avertismente de cod portocaliu și galben vor fi aplicate în Marea Britanie, de miercuri, de la ora 15:00, până joi, la ora 9:00, scrie The Independent.


Pe de altă parte, oficialii meteo au instituit 11 alerte de inundații în toată țara.

Meteorologul Tom Morgan a spus că părțile de vest ale Scoției vor „suporta greul” celor mai puternice vânturi, care ar putea provoca „perturbări pe scară largă”.

Călătorii au fost avertizați cu privire la perturbarea mersului trenurilor, feriboturilor și avioanelor, înainte chiar de sosirea furtunii Dudley.

Două furtuni VIOLENTE vor lovi Marea Britanie în următoarele zile. Vânt de peste 140km/h și viscol

Ploile abundente și vânturile puternice vor afecta în mod deosebit Scoția, iar ScotRail va opri aproape toate serviciile până la ora, 16:00 miercuri, ca măsură de siguranță.

Avertismentul acoperă o întindere mare, inclusiv regiunile de la nord de Hull, East Riding din Yorkshire și la sud de Perthshire, în Scoția.

Rezidenții din aceste regiuni se pot aștepta, de asemenea, la averse abundente pe tot parcursul după-amiezii și zăpadă pe terenuri înalte, a anunțat Biroul de Meteorologie.

Furtunile Dudley și Eunice se îndreaptă în prezent spre Marea Britanie, prima fiind așteptată să lovească miercuri și joi, iar cea din urmă este așteptată vineri.


///Pericol de inundații masive în Marea Britanie din cauza furtunii Dudley///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Utilaj de zeci de mii de lire sterline furat din Marea Britanie, găsit pe autostradă în România

Utilaj de zeci de mii de lire sterline furat din Marea Britanie, găsit pe autostradă în România

Imagini ȘOCANTE! Profesor atacat și bătut cu bestialitate de un grup de elevi într-o parcare

Imagini ȘOCANTE! Profesor atacat și bătut cu bestialitate de un grup de elevi într-o parcare