in

Pescar român ucis în Irlanda de Nord. Suspecți, doi bărbați și o femeieUn pescar român a fost omorât într-un atac caracterizat de poliție drept unul „brutal și fără sens”. O investigație a fost lansată după ce un român a fost atacat și a murit din cauza rănilor în Co Down, Irlanda de Nord, scrie Belfast Telegraph.

Victima se numește Ștefan Zait și avea 45 de ani, fiind în Irlanda de Nord de șase ani. Bărbatul stătea în Ardglass, un port din estul țării.

Inspectorul șef Eamonn Corrigan a spus: „Din păcate, Ștefan Zait a murit în această dimineață din cauza rănilor grave la cap pe care le-a primit în timpul unui atac brutal și fără sens, în dimineața zilei de marți”.

Poliția caută informații cu privire la această crimă. Se face apel la cei care au fost martorii acestui incident violent să se adreseze imediat polției. Românul a fost atacat între orele 10.30 și 11.00 în dimineața zilei de marți, 24 mai pe un drum principal din Ardglass.

„Ștefan era din România și trăia în Irlanda de Nord de șase ani. Câștiga lucrând pe vasele de pescuit din port. Familia lui este devastată și merită să știe ce i s-a întâmplat”, a mai declarat șeful poliției din localitate.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost arestat în legătură cu incidentul și eliberat pe cauțiune în așteptarea anchetei.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat noaptea trecută și a rămas în custodia poliției, unde este în prezent interogat de detectivi.

De asemenea, a fost arestată și o femeie de 40 de ani, în noptea de joi.

Consilierul SDLP, Colin McGrath, a spus: „Vreau să transmit sincere condoleanțe familiei acestui om care a murit în cele mai tragice circumstanțe. Întreaga comunitate a fost șocată și întristată de această veste. Vreau ca familia să știe că este în gândurile și în rugăciunile noastre”.

Oricine are informații trebuie să contacteze poliția la 101 citând numărul de referință 377 22/05/18.

Suspect arestat în cazul românului ucis cu bestialitate în Dublin

VIDEO. Acestea sunt bestiile care l-au omorât pe românul Răzvan Sîrbu. L-au ucis cu o scândură și o macetă. Motivul psihopaților: „A fost amuzant”
Pentru prima dată în istorie, o femeie pe o bancnotă românească

Secretarul de stat George Ciamba, vizită la Londra. A cerut simplificarea procedurilor de înregistrare a românilor în Regatul Unit