in

Peste 6.400 de infractori străini au fost expulzați din Marea Britanie. Mulți dintre ei, hoți de buzunare români

Peste 6.000 de infractori străini au fost expulzați din Marea Britanie, în țările de origine, până în prezent, mulți dintre ei fiind români, potrivit Ministerului de Interne.

Printre ei se află și Pansela Radu (foto), o hoață care a acumulat 11 condamnări în doar un an, de când a venit în Marea Britanie. Poliția urmează să execute ordinul de expulzare.

Pansela se confruntă cu expulzarea, după ce a prădat mame de nou-născuți, în Birmingham.

Profitând că era însărcinată, românca, în vârstă de 20 de ani, se amesteca printre clienții magazinelor pentru bebeluși. Acolo fura de la proaspetele mămici bani, carduri sau alte obiecte de valoare.

Primii români expulzaţi din Marea Britanie: „Ne-au trimis înapoi în ţară, trebuie să ne apucăm de furat”

A fost arestată preventiv de Crăciun, iar pe 26 ianuarie i s-a dat un ordin comunitar de 12 luni, alături de o activitate de reabilitare de 20 de zile, de către un judecător de la Birmingham Crown Court.


Poliția din Birmingham a declarat pentru Birmingham Mail că vor fi continuate formalitățile pentru expulzarea româncei.

Ministerul de Interne nu a dorit să comenteze cazul său individual, dar un purtător de cuvânt a declarat că infractorii străini care „abuzează de ospitalitatea britanicilor ar trebui să fie expulzați”.

„Orice cetățean străin condamnat pentru o infracțiune și condamnat la închisoare este luat în calcul pentru expulzare, cât mai curând posibil și, din ianuarie 2019, am eliminat 6.450”, a declarat acesta.

Conform Legii din Marea Britanie din 2007, trebuie emis un ordin de expulzare, în cazul în care un cetățean străin a fost condamnat pentru o infracțiune și a primit o pedeapsă privativă de libertate de cel puțin 12 luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia. Român beat cheamă poliția, după care amenință oamenii legii cu o sabie: „Veniți până nu omor pe cineva!”

Ilford. Bărbat căutat pentru viol. Poliția face apel la populație pentru găsirea suspectului