in

PiLON ofera o alta alternativa

Pilon ofera o alternativaSambata, 15 Septembrie, PiLON a organizat “Ziua Portilor Deschise”, eveniment dedicat recrutarii de personal pentru lucrarile contractate de companie in zona de Sud-Vest a Angliei. Evenimentul a avut loc la PiLON Innovation, Training and Vetting Centre din Wembley.

De aceasta data PiLON nu numai ca a oferit noi locuri de munca ci si posibilitatea de relocare cu ajutorul companiei. De asemenea noii veniti vor avea parte de ajutorul colegilor cu privire la conditiile de locuit si alte informatii necesare integrarii in comunitate.

“Evenimentul a fost un succes si totul a mers conform planului. In jur de 70 de oameni au venit sa afle mai multe despre planurile noastre de expansiune geografica dintre care mai mult de 30 au fost foarte entuziasmati de ideea relocarii in Sud-Vest”, a declarat sambata, Daniel Florin Iftode, South-West Regional Manager la PiLON.

“Sper ca cei care ni se vor alatura sa se simta ca parte din echipa si sfatul meu e sa isi aduca si familiile, prietenii fiindca, daca isi fac treaba cu seriozitate, avem planuri mari cu ei pentru viitor”, a mai adaugat Daniel. “Atunci cand PiLON a decis sa deschida santiere in zona de Sud-Vest, principala grija a fost relocarea oamenilor. Dupa 18 luni de la deschiderea primului santier PiLON in aceasta zona, sunt incantat sa declar ca procesul relocarii a mers foarte bine, avand in prezent peste 60 de operativi si manageri relocati cu succes din Londra, printre care ma numar si eu. Sper ca in urma acestui eveniment inca 20-30 de profesionisti sa ni se alature, avand deja confirmarea unor noi contracte.”

Dorin Iacoban, keyworker la PiLON, prezent la eveniment pentru a ii intampina pe potentialii lui colegi, a afirmat: “M-am mutat in Plymouth la inceputul anumui 2011, ca urmare a ofertei facute de compania PilON. A fost un risc care mi l-am asumat impreuna cu familia (sotie, frati, nepoti), insa totul a decurs foarte bine. Cel mai important lucru a fost faptul ca pana in prezent am avut continutate in munca si stiu sigur ca proiectele vor continua cel putin pana in 2013. Totodata, de cand ne-am mutat in Plymouth avem mai mult timp liber pentru familie, fiindca distantele intre casa si santier, ca si intre proprietati, sunt mult mai mici decat in Londra.”

Vasile Gabriel, de meserie decorator, a venit sambata la “Ziua Portilor Deschise” sa afle mai multe detalii despre un nou loc de munca. El a declarat: “Am fost foarte impresionat de modul de prezentare si organizare, mai ales de modul in care am fost intampinati. Echipa PiLON a fost primitoare si ne-a dat toate informatiile de care aveam nevoie pentru a putea lua o decizie atat de importanta, cum ar fi relocarea intr-o alta zona a tarii. Eu unul sunt aproape sigur ca voi merge cu PiLON in Plymouth, deoarece voi avea siguranta locului de munca pentru cel putin 1 an de zile.”

Dan Dominte, Recruiter la PiLON, se va muta de la inceputul lunii octombrie in Plymouth pentru a ajuta noii veniti sa se integreze mai rapid si pentru a contribui la imbunatatirea proceselor de recrutare in zona. El a declarat sambata: “Cred ca ziua aceasta a fost un succes. Ii voi contacta personal pe toti cei care si-au exprimat dorinta de a se muta in Sud-Vest cu noi, invitandu-i la un test practic.”

Florin Nistor, S-W Assistant Project Manager la PiLON a concluzionat: “Doresc sa le urez celor care ni se vor alatura un cald bun venit si sa ii asigur ca vor avea parte de tot suportul nostru. Noi ne asteptam de la ei sa aiba o buna atitudine , sa respecte standardele noastre de calitate si regulile de protectia muncii.”

Evenimentul s-a incheiat intr-o nota pozitiva cu extragerea biletelor la tombola organizata de PiLON. Dan Petru si Zsolt Jakab, doi dintre cei care au venit in dimineata zilei de 15 Septembrie la “Ziua Portilor Deschise” au fost fericitii castigatori a voucherelor de cumparaturi oferite de compania PiLON. Voucherele li se vor trimite prin posta.

Pentru informatii despre locurile de munca disponibile in zona de S-V sunati la 07795 085 436.

Pentru Londra si imprejurimi sunati la 07525 986 276.

In fotografie: Echipa PiLON si cativa participanti la “Ziua Portilor Deschise”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Panettone de Jucu. Italienii de la Battistero S.p.A investesc la Cluj

Brînză şi Badea: Cum ne-am luptat pentru reducerea taxelor consulare