PiLON Open Day – Ziua Porţilor DeschisePiLON Ltd este o companie cu capital românesc şi are o vechime pe piaţa construcţiilor din Marea Britanie de peste 7 ani. Specializată în recondiţionarea locuinţelor sociale şi a instituţiilor şcolare şi de sănătate, a demonstrat pe parcursul anilor că este capabilă să se adapteze cerinţelor pieţii şi să îşi atingă ţintele propuse. Ca dovadă, pe lângă şantierele din Londra, împrejurimile Londrei şi Sud-Estul Marii Britanii, în ultima perioadă a deschis noi şantiere în zona de Vest a Marii Britanii şi în plus a penetrat o nouă arie de activitate şi anume retrofit – care cuprinde instalaţii panouri fotovoltaice şi izolatii clădiri.

Datorită extinderii masive din ultima perioadă s-au creat numeroase locuri de muncă, care aşteaptă să fie ocupate de cei mai buni profesionişti români din Anglia. În acest sens PiLON s-a gândit să organizeze “Ziua Porţilor Deschise”, care va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2011, între orele 10-14, la centrul de calificare şi perfecţionare “PiLON Vetting Centre”.

Evenimentul este dedicat persoanelor care îşi caută mai mult decât un loc de muncă, celor care îşi doresc cu adevărat cel mai bun job care există la ora actuală în construcţii şi vor să lucreze într-o echipă condusă de profesionişti. Cei care vor participa la PiLON Open Day vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre condiţiile de angajare, locurile de muncă disponibile, locaţiile în care se vor deschide noi şantiere, precum şi planurile companiei pentru următorii ani.

La PiLON Open Day participanţii vor putea interacţiona direct cu site managerii şi contract managerii PiLON, care vor conduce discuţiile libere, putând răspunde tuturor întrebărilor acestora.

Totodată se va prezenta procedura de înscriere în programul de testare şi perfecţionare profesională din cadrul “PiLON Vetting Centre”, program care le oferă noilor veniţi şansa unică să înveţe o meserie, să obţină calificările necesare meseriei pe care o practică, calificări care sunt recunoscute internaţional, să aprofundeze limba engleză, precum şi să dezvolte aptitudinile manageriale necesare în promovarea ierarhică a companiei. Noii înscrişi în programul de testare şi pregătire profesională vor putea participa la tombola organizată în cadrul acestui eveniment, având şansa să câştige un bilet de avion dus-întors UK – România.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la PiLON Vetting Centre, la adresa din East Lane Business Park, East Lane, Building 56, Unit 5B, Magnet Road, Wembley, HA9 7RG, tel. 02089 047 819.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce îndură un român pentru a trimite 600 de lire acasă

Romii acuză rasismul din DEX