in

Plecase la muncă în Anglia, dar a murit chiar de ziua fiicei sale. Postase un mesaj cu câteva minute înainte de a fi victima unui groaznic accident de circulație


Valentin Sîmbiteanu, un român care lucra la o croitorie din Londra, a murit într-un groaznic accident de circulație.

În ziua de 20 octombrie, Valentin postase un mesaj pentru fiica sa care tocmai împlinea 12 ani și rămăsese în România. Urma să o sune, pentru a-i spune „La mulți ani!”, dar nu a mai apucat, scrie CanCan.

Într-o intersecție din Londra, viața s-a sfârșit pentru românul din comuna Boboc, județul Buzău.

Valentin plecase din România în urmă cu patru ani pentru a găsi de lucru în Londra. Aici s-a angajat la o croitorie. Vorbea cu fetița sa des la telefon și posta mesaje pe Facebook de fiecare dată când aceasta mai sărbătorea un an din viață.

Așa s-a întâmplat și pe 10 octombrie anul acesta, când a postat fotografia fetei, iar rudele și prietenii i-au urat „La mulți ani!”

Urma ca, după ce ieșea de la serviciu, să o sune.

„Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, unchiul lui Valentin, pentru CanCan.

A urcat pe motocicletă și a pornit prin Londra. Într-o intersecție, a fost lovit violent de o mașină. A fost proiectat pe asfalt și a murit în doar câteva minute. Șoferița care l-a lovit, cetățean britanic, nu a acordat prioritate, și a provocat nenorocirea.

Iată ce scrie în raportul Poliției londoneze cu privire la tragicul eveniment petrecut pe 10 octombrie.

„Poliția face apel la martori, care pot da informații despre coliziunea fatală din Haringey. Ofițerii au fost chemați la Perth Road, N22, la ora 18: 45, după ce a fost raportat accidentul rutier la care au intervenit Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) și Brigada de Pompieri din Londra (LFB).

S-a constatat că o mașină a fost implicată într-o coliziune cu o motocicletă, în apropierea intersecției cu Paisley Road.

În ciuda eforturilor ofițerilor, paramedicilor și a oamenilor care au fost martori  ai accidentului, motociclistul, un bărbat de 34 de ani, a fost declarat mort. Rudele acestuia au fost informate.

Șoferul mașinii, care a rămas la locul accidentului, a fost dus la spital. Leziunile pe care le-a suferit femeia nu îi pun viața în pericol. Nu a fost arestată și, în prezent, poliția o anchetează.

În această etapă, ofițerii lucrează pentru a stabili circumstanțele complete ale producerii accidentului. Orice martor sau oricine are informații este solicitat să apeleze Poliția”.

Muncitor român căzut de pe acoperiș în Liverpool. Verdict: „Moarte accidentală”

Fără permis și fără asigurare, ucide o tânără și rănește alte două persoane într-un accident groaznic
Scoțienii s-au săturat de Brexit și vor un nou referendum pentru independență

Irlanda. Român acuzat că a violat o fată de 15 ani. I s-a refuzat eliberarea pe cauțiune