in

Plumstead: Român acuzat de crimă în sud-estul Londrei. A ucis o femeie cu cuțitul

Un român în vârstă de 39 ani a fost arestat la Londra și este acuzat de omor după ce, duminică, a înjunghiat o femeie în vârstă de 50 ani pe care, potrivit anchetatorilor, o cunoștea

Bărbatul, Vasile Bratu, a fost ridicat chiar de la locul crimei.

Potrivit unui comunicat transmis de Politia Metropolitană, o femeie în vârstă de 50 ani a fost găsită înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Plumstead, sud estul Londrei.

Polițiștii și paramedicii au fost alertați la ora 2.18.

„În ciuda eforturilor paramedicilor, victima a decedat în aproximativ o oră”, se arată în comunicat, precizându-se că medicii legiști au stabilit cauza morții ca fiind o plagă înjunghiată.

Autorul crimei, românul Vasile Bratu, un bărbat în vârstă de 39 ani, a fost reținut la fața locului, iar polițiștii susţin că își cunoștea victima.

O crimă odioasă șochează Regatul Unit. Femeia a fost găsită ucisă după mai multe zile de căutări. Suspectul principal este un POLIȚIST

El a fost arestat în aceeași zi în care a avut loc omorul și a fost inculpat oficial, marți, 6 aprilie, urmând să fie prezentat în stare de arest preventiv instanței de judecată.

Vecinii apartamentului unde a avut loc crima sunt consternați de cele întâmplate.  

Mai multe persoane au raportat că au auzit zgomote puternice la miezul nopții, dar niciuna dintre ele nu știa identitatea femeii ucise.

Marian Vasca, un alt român care locuiește în apartamentul de dedesubt, a spus că a auzit zgomot puternic precum „o mișcare de mobilă” sâmbătă, 3 aprilie.

„Eu și soția mea am auzit niște zgomote puternice”, a spus Marian. „Fără strigăte sau țipete sau altceva, altfel am fi chemat poliția. L-am văzut pe bărbatul arestat când m-am uitat pe fereastră. Erau aproximativ opt ofițeri care încercau să-l rețină.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mare Britanie. Specialiștii nu sunt de acord cu premierul: „Ridicarea restricțiilor ar putea duce la creșterea deceselor”

Agenția Europeană a Medicamentelor: „Există o legătură clară între vaccinul AstraZeneca și cheagurile de sânge”