Menu
in

Polițist de la Palatul Westminster, atacat cu o substanță nocivă. Suspectul este căutat în continuare

Un polițist aflat în serviciu în fața Camerelor Parlamentului de la Palatul Westminster a fost stropit în față cu o substanță nocivă, ieri seară (1 decembrie).

Atacatorul a fugit apoi în Victoria Tower Gardens, din apropiere, în timp ce ofițerul a suferit „ușoare iritații” și a fost evaluat de medici.

O căutare cu elicopterul în zonă nu a reușit să localizeze suspectul care este încă în libertate, în timp ce polițistul nu a avut nevoie de îngrijiri în spital.

Acest lucru vine după un alt incident în această după-amiază, când un bărbat a fost înjunghiat de polițiști înarmați după ce a urcat pe porțile Palatului Westminster, la câțiva metri de locul unde ofițerul Keith Palmer a fost înjunghiat și ucis într-un atac terorist, în 2017.

Patru ani de la atacul de la Westminster, în care și-a pierdut viața românca Andreea Cristea. Primarul Khan: „Un atac asupra libertății și valorilor țării noastre”

Niciunul dintre incidentele de astăzi nu este considerat a fi legat de terorism.

Într-o declarație, Poliția Metropolitană a declarat: „Miercuri, 1 decembrie, la ora 20:01, un ofițer de serviciu la Palatul Westminster a fost stropit cu o substanță necunoscută de un pieton care trecea, care a fugit apoi în direcția Victoria Tower Gardens.”

„A fost efectuată o căutare completă a zonei cu sprijinul elicopterului de poliție, dar deocamdată responsabilul nu a fost depistat.”

„Ofițerul a suferit o ușoară iritare a feței și a fost evaluat de Serviciul de Ambulanță din Londra. Nu a avut nevoie de tratament la spital”.

Oricine a văzut o activitate suspectă în zonă, sau care are informații despre incident, trebuie să sune la 101, cu referința 6588/01DEC.

Informațiile pot fi furnizate și la Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.


Polițist de la Palatul Westminster, atacat cu o substanță nocivă. Suspectul este căutat în continuare…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version