Menu
in

Polițist pedofil. Un ofițer de poliție din Anglia recunoaște că a încercat să acosteze minori online

Un polițist în vârstă de 54 de ani care a apărut într-un cunoscut documentar de televiziune a recunoscut o serie de infracțiuni sexuale cu minori, după ce a fost demascat că acosta copii online.

Cariera ofițerului Lee Tatton este ruinată după ce a recunoscut o serie de infracțiuni sexuale la Birmingham Crown Court, în această săptămână, scrie Daily Mail.

Tatton a fost arestat în decembrie anul trecut de unitatea dedicată care are sarcina de a analiza abuzul online al copiilor pentru a proteja tinerii vulnerabili de perverși și pedofili.

Harrow: Un român de 20 de ani căuta fete de 14 ani pe Internet. Demascat de vânătorii de pedofili

Polițistul a fost imediat suspendat din funcție de către poliția din Staffordshire și rămâne suspendat sub rezerva unei audieri interne a forței.

În instanță, Tatton a pledat vinovat de încercarea de a se angaja în comunicare sexuală cu un copil și la patru acuzații de a fotografia un copil în situații indecente. El va fi condamnat pe 2 noiembrie anul acesta.

Într-o declarație din această săptămână, adjunctul poliției, Scott Green, a spus: „Acțiunile lui Tatton sunt inacceptabile și au cauzat rău și suferință chiar oamenilor pe care ar trebui să îi protejăm și să-i păstrăm în siguranță. Acțiunile sale au scăzut mult sub standardele înalte pe care publicul și poliția le cer și le așteaptă de la ofițeri de poliție”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version