Menu
in

Se întâmplă și la case mai mari: Polițiști înarmați au dat buzna la o adresă greșită în Marea Britanie

O cameră de supraveghere de la o sonerie RING a surprins momentul terifiant în care nouă polițiști înarmați care dau buza la adresa greșită.

Filmarea arată imagini cu arme îndreptate către Eddie Croasdell, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce acesta era încătușat și târât afară în boxeri și tricou.

Polițiștii au intrat în casă peste un bărbat, cu scopul de a-l încătușa și duce la secția de poliție, crezând că au de-a face cu un infractor periculos. Doar că oamenii legii au făcut o greșeală imensă. Omul peste care au intrat cu forța era nevinovat.

Eddie Croasdell, în vârstă de 56 de ani, din Marea Britanie, a avut parte de un șoc, în momentul în care a răspuns la ușă. Când a deschis, nouă polițiști aveau îndreptate spre el pistoalele și strigau la să nu riposteze.

Bărbatul nu a apucat să scoată niciun cuvânt, fiind scos în stradă îmbrăcat doar în boxeri și tricou.

“M-au tratat ca pe Osama Bin Laden”

Polițiștii căutat, într-adevăr, un suspectat al unui atac cu cuțitul și au crezut că se află la adresa unde au sunat la 8.30 dimineața. În realitate, aceștia au făcut o confuzie. Așa că Eddie, inginer din St. Albans, s-a trezit cu o jumătate din secția de poliție la ușă.

Cerb alb rar, împușcat de poliție într-un oraș din Anglia. Punea în pericol pietonii

„M-am trezit că-mi lovesc ușa duminică dimineața, la 8.30. Părea un pluton de pușcași marini americani. Eram absolut îngrozit. Mă ținteau cu laserul pe piept și cineva îmi striga să pun mâinile deasupra capului. Mi-am zis că probabil ei cred că sunt un terorist. Că urmează să mă împuște”, a povestit bărbatul, pentru The Sun.

„Mă chinuiam să-mi dau seama dacă am făcut ceva greșit recent sau în trecut, dar eu nici măcar nu arunc gunoiul pe jos. În timp ce mă tratau ca pe Osama Bin Laden, adevăratul vinovat a scăpat. Cum au înțeles atât de greșit? Adică nu este ca South Central LA sau așa ceva, este St Albans”, a continuat Eddie Croasdell.

Și fiul proprietarului, Jack, în vârstă de 15 ani, a intrat în vizorul polițiștilor. Adolescentul a fost interogat și s-a temut pentru câinele lui, Ash, care ar fi putut fi împușcat.

„De afară îi auzeam strigând frenetic: „E un câine, există un câine! Suna de parcă aveam cine știe ce dulău ascuns acolo”, a mai spus bărbatul.

În total, nouă ofițeri înarmați și șase în uniformă, două dube, trei mașini și o unitate de supravegheze cu câini s-ar fi aflat la raidul de duminică. Eddie a depus deja o plângere la secția de poliție și este hotărât să ajungă în instanță, pentru trauma emoțională suferită.

„Siguranța publică este prioritatea noastră numărul unu în aceste circumstanțe și timpul a fost esențial”, a precizat Hertfordshire Constabulary.


…Se întâmplă și la case mai mari: Polițiști înarmați au dat buzna la o adresă greșită în Marea Britanie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version