in

Polițiști români, trimiși în Londra pentru a combate prostituțiaMai mulți polițiști români își vor uni forțele cu colegii lor din estul Londrei și cu voluntari ai organizației Safer Neighbourhoods Team pentru a combate prostituția din zona Ilford.

Numărul prostituatelor de pe străzile din Ilford a crescut îngrijorător, potrivit unei declarații a Poliției Redbridge făcută pe 22 mai, potrivit Ilford Recorder, multe dintre acestea fiind românce.

Începând de noapte trecută și până pe 26 mai se desfășoară o operațiune ce are în vedere distragerea lucrătorilor sexuali și discuții cu cei care caută să cumpere partide de sex.

Inspectorul Lee Carter, de la Poliția Redbridge, a declarat: „Poliția Redbridge și cea din Barking Dagenham, în parteneriat cu consiliile locale, vor continua să abordeze problemele care contează pentru comunitățile locale”.

În luna ianuarie, Consiliul Redbridge a lansat o consultare publică privind introducerea unei amenzi de 100 de lire sterline pentru persoanele care vor să beneficieze de servcii sexuale în stradă.

Astfel, un ordin pentru protecția spațiului public ar permite polițiștilor să amendeze invizii care încearcă să cumpere servicii sexuale.

Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată. Acuzat că plasa fete unor proxeneți din Marea Britanie și România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român din Anglia, revoltat pe conaționalii din țară: „Nu am văzut cerșetor mai mare decât ROMÂNUL!”

Mai mulți decât indienii și pakistanezii. Românii, pe locul doi ca număr de cetățeni străini în Marea Britanie