in

Polițiștii britanici, alertați că un șofer transportă un cadavru în mașină

Polițiștii britanici, alertați că un șofer transportă un cadavru în mașină

Polițiștii britanici au fost în alertă din cauza unei perechi de picioare ce ieșeau dintr-un covor rulat într-un automobil care circula pe autostradă.

Oamenii legii au intrat în alertă după ce mai mulți șoferi au sunat pentru a reclama că cineva are un cadavru în mașină.

În cele din urmă s-a dovedit că era doar un manechin pe care omul îl transporta la o petrecere tematică în Cambridgeshire, scrie Metro.

Șoferul vehiculului a primit recomandarea „să evite ca astfel de circumstanțe să se producă pe viitor” au precizat reprezentanții Poliției.

Descoperire ȘOCANTĂ în Anglia! Cadavrul unei femei, găsit într-o valiză, lângă un loc de joacă

„Atunci când am primit un telefon sâmbătă la ora prânzului prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 și că o pereche de picioare puteau fi văzute ieșind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune în mod natural în mintea persoanei care ne-a informat, precum și în centrul nostru de control”, a precizat Politia într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare.

„Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofițerii noștri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare… care îi aparțineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică!”, au adăugat polițiștii britanici.


„Șoferului i-a fost transmisă recomandarea să evite ca astfel de circumstanțe să se producă din nou! Din fericire, a fost o alarmă falsă”, precizează comunicatul Poliției din Cambridgeshire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

omicron eficacitatea vaccinurilor

Omicron, raport britanic privind eficacitatea AstraZeneca, Pfizer și Moderna: „După două doze suntem la 0%”

Panică TOTALĂ: Rețeaua 5G interferează cu instrumentele avioanelor

PANICĂ TOTALĂ: Rețeaua 5G interferează cu instrumentele avioanelor