Menu
in

Polițistul ucigaș, mărturie șocantă: „Niște români m-au pus să o răpesc pe Sarah Everard”

Polițistul criminal Wayne Couzens a declarat că nu avea „altă opțiune” decât s-o răpească pe Sarah Everard, ordinul venind de la niște români interlopi care i-ar fi amenințat familia.

Fostul ofițer al Poliției Metropolitane, în vârstă de 48 de ani, a făcut afirmațiile, considerate a fi false, în timpul unui interviu pe care l-a dat la casa sa din Kent, după ce a fost arestat, pe 9 martie.

Couzens s-a prefăcut că o arestează pe femeia de 33 de ani, înainte să o răpească, să o violeze și să o ucidă pe 3 martie, scrie Metro.

Într-un videoclip dat publicității miercuri, 29 septembrie, de Poliția Metropolitană, criminalul încearcă să păcălească ofițerii, spunând că nu o cunoaște pe Sarah.

Câteva clipe mai târziu, el mărturisește că a răpit-o pe tânără, dar are o altă poveste.

O crimă odioasă șochează Regatul Unit. Femeia a fost găsită ucisă după mai multe zile de căutări. Suspectul principal este un POLIȚIST

Niște români l-au pus să o răpească pe femeie, minte cu nerușinare criminalul

El spune: „Sunt într-un rahat financiar. Am fost sprijinit de … nu știu cine sunt. Un grup, o bandă, ceva. Mi-au spus că trebuie să merg să iau fete și să le dau lor așa, am spus – o fac. Și apoi mi-au spus că vor face rău familiei mele, îi vor răpi și mi-i vor da în schimb. În acel moment, nu aveam nicio opțiune să încerc să găsesc pe cineva. Deci nu știu – câteva nume. Mi s-a spus un loc de unde să o iau, atât. Asta e tot ce știu despre acest grup de oameni. ”

În loc să-și mărturisească crima oribilă, Couzens a susținut că membrii unei bande de români l-au pus să o răpească pe Sarah.

Filmările au fost redate în prima zi a audierii sale la Old Bailey. În ședință a fost prezentată și filmarea CCTV cu Sarah vorbind cu ucigașul ei, pe marginea drumului din Poynders Court, în sudul Londrei.

Tatăl lui Sarah, Jeremy, i-a cerut ucigașului să-l privească în ochi, spunându-i: „Nu te pot ierta niciodată pentru ceea ce ai făcut”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4]
Exit mobile version