in

Populaţia Londrei va ajunge la 10 milioane de oameni în următorul deceniu

Se estimează că Londra va avea aproape 10 milioane de locuitori în maxim un deceniu, iar capitala va rămâne regiunea cu cea mai rapidă creştere a populaţiei din Anglia.

Potrivit celor mai recente previziuni ale Biroului Naţional de Statistică (ONS), se va ajunge la 9,7 milioane de locuitori în oraş până la mijlocul anului 2024, iar rata nu prezintă niciun semn de încetinire.

Suzie Dunsmith, de la ONS, a declarat: “În toate regiunile din Anglia, în următorul deceniu, este prevăzută o creştere a dimensiunii populaţiei lor, iar în Londra, estul şi sud-estul Angliei procesul va fi mai rapid decât în întreagă ţară per total. De asemenea, populaţia îmbătrâneşte în toate regiunile”.

La nivel naţional, se aşteaptă că Anglia să găzduiască 58,4 milioane de oameni până la mijlocul anului 2024, mai mult decât cifra prevăzută în 2014 pentru următorii 10 ani, adică 54,3 milioane, informează The Independent.

“Trebuie remarcat faptul că prognozele reflectă tendinţele actuale şi nu iau în considerare capacitatea unor zone de a găzdui populaţie în plus”, a declarat un purtător de cuvânt al ONS.
CITITI MAI MULT:

Iată cât de mult urăsc englezii Uniunea Europeană! 23 iunie, declarată Ziua …

De ce creierul nostru oboseşte după-amiaza? Un specialist neurolog ne răspunde

Plajele din Marea Britanie – cotate slab în Uniunea Europeană pentru calitatea apei

Bătaie de joc la adresa românilor. Daily Express ne arată cu degetul: „Așa o să plecați acasă!”

Cele mai ciudate joburi din lume

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată cât de mult urăsc englezii Uniunea Europeană! 23 iunie, declarată Ziua …

Fiscul a pus ochii pe românii din diaspora. Vezi dacă trebuie să plătești impozite în România