in

Posibil atentat terorist în Glasgow. Trei morți prin înjunghiere, atacatorul a fost împușcat de polițiști


Mai multe străzi din centrul orașului Glasgow au fost închise în urma unui raport că mai multe persoane au fost înjunghiate, inclusiv un ofițer de poliție.

Un reporter BBC a declarat că sunt trei persoane ucise prin înjunghiere, iar atacatorul a fost împușcat de poliție.

Aproximativ 20 de autovehicule de poliție au fost trimise pe strada West George, împreună cu câini, ofițeri înarmați, medici și paramedici care poartă haine de protecție.

Nou atentat la Londra. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de copii în fața școlii. Un elev de 12 ani a murit

Până în prezent, autoritățile au spus că răspund la un „incident grav”, dar jurnaliștii de la fața locului spun că există rapoarte despre „înjunghieri multiple”.

Un martor a declarat pentru Sky News că a văzut cel puțin trei persoane rănite. Spitalul Universitar Queen Elizabeth este „pregătit pentru un incident major”, relatează Glasgow Live.

Primul ministru scoțian Nicola Sturgeon a declarat: „Vă rugăm să urmați sfaturile pentru a evita zona West George Street din Glasgow, în timp ce Poliția Scoțiană se ocupă de acest incident în desfășurare.”

„Serviciile de urgență se ocupă în prezent de un incident pe strada West George din Glasgow. În prezent, strada este închisă, iar publicul este rugat să evite zona. Situația este rezolvată în acest moment și nu există niciun pericol pentru public”, a anunțat poliția.

Vom reveni cu amănunte…
Londra: Polițiști arestați după ce au partajat „fotografii de la locul crimei”

Atacul din Glasgow, într-un hotel unde erau cazați refugiați. Criminalul a fost împușcat mortal de polițiști