Menu
in

Povestea se repetă: Încă o tragedie în care e implicat un microbuz plin cu români



La mai puțin de 2 săptămâni de la cumplita tragedie din Ungaria în care și-au pierdut viața 14 români, vineri dimineața a avut loc un nou accident provocat de coliziunea unui alt microbuz înmatriculat în România cu un camion.

Trei români au murit şi alți cinci au fost răniți, dintre care doi sunt internați, în urma coliziunii între un microbuz, plin cu români care se deplasau spre Italia, şi un camion înmatriculat în Slovacia. MAE a anunțat că accidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 2.00, în apropierea localității Cegled.

Potrivit oficialilor de la Ministerul de Externe, două dintre persoanele rănite se află internate la spitalul Toldy Ferenc din Cegled și sunt în afara oricărui pericol, iar celelalte trei au suferit răni ușoare și nu au necesitat spitalizare. Un consul din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat la locul accidentului pentru a acorda asistența consulară specifică, a mai precizat MAE.

În momentul de față nu au fost anunțate cauzele accidentului, dar primele cercetări arată că vina ar aparține șoferului camionului, care a pierdut controlul autotrenului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version