in ,

Premierul Boris Johnson a decis: Puburile, barurile și restaurantele din UK se închid din această seară pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Primul ministru britanic Boris Johnson a declarat astăzi, 20 martie, într-o conferință de presă, că puburile, barurile și restaurantele se vor închide din această seară.

De asemenea, spațiile sociale precum sălile de sport și centrele sportive trebuie să se închidă „de îndată ce se va putea în mod rezonabil și nu se pot redeschide mâine”, scrie Daily Mail.

Decizia drastică vine pe fondul nerespectării sfaturilor guvernului în privința evitării contactelor sociale, în principal în Londra, deoarece numărul morților continuă să crească.

Criza coronavirus: Puburile și restaurantele din Londra vor primi ordin să se închidă

Experții au avertizat că planul lui Boris Johnson de luptă cu virusul ar putea să eșueze și să pună o presiune imensă pe sistemul de sănătate,  dacă oamenii nu se supun regulilor de autoizolare și „distanțare socială”.

Alte spații care vor fi supuse ordinelor de închidere din partea autorităților includ orice cinematografe și săli de sport care încă nu s-au închis pentru clienți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lumea nebunilor! A apărut „provocarea coronavirus”! O tânără linge scaunul de toaletă din baia unui avion

Băsescu: «România e obligată să îi primească pe românii din străinătate. Iohannis nu le poate spune să nu vină de Paște»