in

Primul accident mortal în care a fost implicată o trotinetă electrică în Londra

Prezentatoarea TV Emily Hartridge și-a pierdut viața după ce a fost lovita de un camion în timp ce se afla pe o trotinetă electrică într-un sens giratoriu din sud-vestul Londrei.

Acesta este primul accident mortal din Regatul Unit al Marii Britanii în care este implicat un astfel de mijloc de transport interzis de altfel pe drumurile publice, potrivit The Guardian.


Ministrul Transporturilor din Marea Britanie s-a întâlnit cu reprezentanții companiilor care închiriază și vând trotinete electrice pentru a-i atenționa cu privire la faptul că trebuie sa își informeze clienții legat de reglementările ce trebuie respectate.

Închiriatul trotinetelor începe să devină din ce în ce mai popular și în București, unde din fericire nu au avut loc pana in acest moment incidente grave, după ce companiile Wolf-e, Lime si Flow au intrat pe piața românească, scrie Wall Street Journal.

Într-un răspuns trimis publicației G4Media.ro, Politia Rutieră informa că posesorii de trotinete electrice nu pot circula pe drumurile publice, adăugând faptul ca analizează “oportunitatea” modificării Codului Rutier pentru a reglementa circulația acestora.

Tulcea. Trei bicicliști englezi, loviţi din plin de un autoturism. Unul dintre ei a murit pe locDiaspora românească, a cincea cea mai numeroasă din lume. Câţi români au emigrat în Marea Britanie?

Câți bani a lăsat Simona Halep la HMRC din premiul obținut la Wimbledon