in

Printre cele mai mari plantații de cannabis din Marea Britanie, descoperită într-un fost buncăr nuclear

Descoperire incredibilă în Marea Britanie. Polițiștii au găsit o plantație uriașă de cannabis, într-un fost buncăr nuclear din orașul Wiltshire. Plantele aveau o valoare totală estimată la peste un milion de lire, relatează BBC News.

Cinci bărbați și un adolescent au fost arestați în urma raidului, fiind suspectați că au crescut plantele pentru comercializare. Aproape toate cele 20 de camere ale buncărului fuseseră amenajate pentru creșterea plantelor de cannabis.

Buncărul a fost construit în anii ’80, pentru a-i proteja pe demnitarii locali și pe oficialii guvernamentali în cazul unui atac nuclear.

Autoritățile britanice au afirmat că aceasta este printre cele mai mari plantații de cannabis descoperite în Marea Britanie.Descoperirea vine după o altă captură impresionantă de droguri în Marea Britanie. Aproape 360 de kilograme de cocaină au fost găsite pe o plajă din estul țării, relatează aceeași publicație.

Autoritățile au fost alertate de un bărbat care a observat mai multe genți de voiaj pe o plajă din Hopton. La scurt timp, au descoperit mai multe astfel de bagaje, care erau pline cu droguri. Nu este clar de unde provine cocaina, a cărui valoare se ridică la 50 de milioane de lire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Oficial britanic: ”Ne confruntăm cu cea mai mare amenințare teroristă după 1970”

Cetățenii din opt țări ale Europei de Est PĂRĂSESC Regatul Unit, românii intră în număr mare