in

Probleme mari la aeroportul Luton: zborurile au fost anulate timp de două ore, după ce pista s-a ”topit”

Știri UK: Probleme mari la aeroportul Luton, zborurile au fost anulate timp de două ore, după ce pista s-a ”topit”.

Turiştilor britanici le-au fost anulate zborurile, după ce pista de pe aeroportul Luton s-a “topit” din cauza temperaturilor ridicate, potrivit The Sun. Zborurile au fost reluate pe aeroportul Luton din Londra, după o întrerupere de aproape două ore.

Conducerea aeroportului Luton a confirmat că a existat un „defect la nivelul suprafeţei pistei”, cauzat de vremea caniculară de astăzi. Termometrele au indicat valoarea termică de 37 de grade Celsius în Londra şi în oraşele din apropiere.

Actualizare prognoză meteo: valul de căldură mortal din Marea Britanie va duce temperaturile la 40°C și va declanșa o „urgență națională”

Probleme mari la aeroportul Luton

„Din cauza temperaturilor ridicate de astăzi, a fost identificat un defect la nivelul suprafeţei pistei”, a declarat un reprezentant al aeroportului Luton. 

„Inginerii au fost chemați de urgenţă, iar lucrările de reparații sunt în curs de desfășurare pentru a relua zborurile cât mai curând posibil.” Aeroportul are o singură pistă, iar zborurile ar fi fost deviate către alte aeroporturi din apropiere.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, a fost mesajul primit de către turiştii care se pregăteau să plece astăzi în vacanţă.

De asemenea, pista s-a „topit” şi la baza militară a Forţei Aeriene Regale din Oxfordshire.

Marea Britanie se lupta să facă față vremii.

Temperaturile caniculare au închis școlile din toată țara, iar toţi britanicii sunt îndemnați să nu îşi părăsească locuinţele, decât în caz de necesitate.

Britanicii sunt îndemnați să rămână în casă, deoarece mercurul a atins 37,5 C în Kew Gardens, West London, astăzi.

Între timp, atracțiile populare, inclusiv Grădina Zoologică Chester din  Cheshire , Grădina Zoologică Maldon Promenade din Essex și Labirintul York din  North Yorkshire  , s-au închis din cauza căldurii.

Plajele și târgurile de distracție și-au închis porțile de teamă că nisipul ar fi „fierbinte pentru copii”, pe măsură ce temperaturile au crescut vertiginos.

Maximul istoric al Regatului Unit de 38,7 C a fost înregistrat la  Cambridge  în iulie 2019.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.8]

nivel salarii uk

Nivelul de trai al muncitorilor britanici a scăzut într-un ritm record, salariile nu țin pasul cu inflația

implat dentar intr-o singura zi

Dantura complet refăcută într-o singură zi? Este posibil așa ceva? Cât costă un implant dentar total?