Menu
in

Se întâmplă în școlile britanice: Profesoara dansează lasciv în fața elevilor și face sex cu unul dintre ei

O profesoară de sport din Marea Britanie este acuzată că a dansat lasciv în fața elevilor, apoi a făcut sex cu unul dintre ei.

Un elev din Marea Britanie a recunoscut că a întreținut relații intime cu profesoara de educație fizică, în timpul petrecerii de absolvire a școlii, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Elevul a dat declarații referitoare la o listă de acuzații făcute împotriva profesoarei Melissa Tweedie.

Se presupune că Tweedie, care avea 23 de ani la acea vreme, ar fi petrecut cu elevii la un club de noapte din Glasgow, înainte de a se întoarce cu ei la un Premier Inn, în iunie 2017.

Fostă profesoară de educație fizică de la Gleniffer High School din Paisley, Renfrewshire, aceasta ar fi dansat provocator cu elevii înainte de a întreține relații sexuale cu unul dintre ei, care avea la vremea respectivă 18 ani, scrie The Sun.

Elevul a declarat Consiliului General de Predare pentru Scoția (GTCS) că „i-a părut rău” că profesoara, în vârstă de 27 de ani, este investigată în legătură cu evenimentul.

Anglia: Profesoară de 35 de ani, sex cu un elev de 15 ani. Îi trimitea fotografii topless pe Snapchat

Cu toate acestea, într-o declarație, el a recunoscut că a sărutat-o ​​pe aceasta într-o cameră de hotel înainte de a coborî în camera lui de hotel și de a face sex. Elevul a dezvăluit cum a consumat aproximativ trei sau patru halbe cu bere, o sticlă de vin, niște băuturi spirtoase, rom și shot-uri după care a făcut sex cu profesoara de educație fizică în camera lui de hotel.

Fostul elev susține că aceasta, care acum locuiește în Dubai unde predă yoga, a stat toată noaptea în cameră, apoi a plecat în jurul orei 8 dimineața.

„Ne-am dus jos și am făcut sex în camera mea. Ea a stat noaptea și am plecat amândoi la opt. În ochii mei, nu a fost un eveniment care să aibă legătură cu școala. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla într-o ieșire de o noapte” , a declarat tânărul.

Tweedie, care nu a fost prezentă la audiere, se presupune că a băut înainte de a le spune elevilor: „Putem să ne comportăm pentru un minut ca și cum nu aș fi profesor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version