in

Amendă uriașă pentru proprietarul unei săli de sport din Londra care a ignorat restricțiile. Riscă să ajungă la închisoare

Amendă uriașă pentru proprietarul unei săli de sport din Londra care a ignorat restricțiile. Riscă să ajungă la închisoare

Proprietarul unei săli de sport din Londra a fost amendat cu 67.000 de lire sterline și ar putea fi trimis la închisoare pentru refuzul de a închide sala după intrarea în vigoare a celui de-al doilea lockdown.

Polițiștii au prins zeci de clienți în timp ce săreau gardul pentru a intra în sală.

Andreas Michli refuzase să închidă Zone Gym din Wood Green, în ciuda restricțiilor impuse de guvern, scrie The Sun.

Marți, 10 noiembrie, peste 30 de ofițeri au fost dislocați pentru a opri clienții lui Michli să intre în sală. Acelși lucru s-a întâmplat miercuri dimineață, la ora 8.30.

Moment șocant în Londra: Poliția oprește o nuntă de 100 de persoane. Proprietarul localului, pasibil de plata unei amenzi de 10.000 de lire sterline

Apoi, la ora 10.00, ofițerii au vizitat din nou locația, în timp ce susținătorii așteptau afară.

După ce a discutat cu polițiștii, Michli i-a sfidat pur și simplu și a deschis ușile sălii de sport, în timp ce zeci de clienți au escaladat gardul pentru a intra în clădire.

Câteva clipe mai târziu, patronul i-a invitat înăuntru pe cei care se aflau în afara sălii de sport.

Michli, în vârstă de 34 de ani, care promisese pe rețelele de socializare că va încălca regulile, a fost amendat cu aproape 70.000 de lire sterline, maximul prevăzut de lege – și a fost avertizat că ar putea fi închis dacă va continua să țină deschisă sala.

Magistrații i-au ordonat, de asemenea, să țină sala de sport închisă până marțea viitoare, când va contesta închiderea în instanță, scrie MailOnline.

London Borough of Haringey a cerut în instanță închiderea sălii, astfel încât nici măcar Michli să nu poată intra.

Curtea a ordonat companiei să înceteze să funcționeze timp de cinci zile, până când o a doua audiere va decide soarta sălii de sport, săptămâna viitoare.

Dacă Michli încalcă acest ordin temporar, ar putea fi acuzat de o infracțiune pedepsită cu trei luni de închisoare și amendă suplimentară.

De asemenea, el se confruntă cu plata a încă 7.300 de lire sterline cheltuieli de judecată, solicitate de Haringey Council pentru a acoperi taxele legale, inclusiv 3.000 de lire sterline pentru dislocarea celor 30 de polițiști.

„Este ridicol, dar la asta s-a ajuns”, a declarat patronul sălii de sport.

Scandalul cu consiliul a început la începutul acestei săptămâni, când Michli le-a cerut clienților să se întoarcă la sala de sport, în ciuda restricțiilor.

Membrii sălii au deschis o acțiune caritabilă pe Gofundme pentru a ajuta la costurile cazului.Marea Britanie, cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de COVID-19. Persoanele în vârstă, expuse pericolului

Marea Britanie: Pacientul cu cea mai lungă suferință de COVID-19 s-a vindecat și a fost externat

Marea Britanie: Pacientul cu cea mai lungă suferință de COVID-19 s-a vindecat și a fost externat