in

Prostituată din România, înarmată cu pistol cu electroșocuri și spray paralizant. Doi ani de închisoare

O prostituată româncă, asupra căreia au fost găsite un pistol cu electroșocuri și un spray cu gaze lacrimogene, a fost condamnată la închisoare de Curtea din Preston.

Pe 12 noiembrie anul trecut, poliția a descins la o casă unde funcționa un bordel, în Accrington Road, Blackburn, potrivit Lancashire Telegraph.

La percheziția asupra Ionelei Fieraru, de 29 de ani, și a soțul ei, Ionuț Pompiliu Barosu, într-un dormitor de la etaj, ofițerii au descoperit cele două obiecte care sunt ilegale în Marea Britanie.

Procurorul Joseph Allman a declarat în timpul procesului că inculpata a spus poliției că a adus armele din Români, unde sunt legale.

El a spus: „Arma cu electroșocuri și sprayul lacrimogen au fost dezmembrate de un expert care le-a examinat și a declarat că ambele sunt funcționale”.

Arma cu electroșocuri a fost încărcată”, a mai spus acesta.

Fieraru a declarat că venise în Anglia doar cu trei săptămâni înainte de a fi arestată.

Apărătoarea prostituatei a spus instanței că aceasta a avut o copilărie nefericită și că din adolescență este, efectiv, independentă de familia ei.

„A reușit să termine liceul în România, care este gratuit și intenționează să urmeze un curs de înfrumusețare, în România, la colegiu, dar nu are bani să plătească”, a mai spus apărătoarea femeii.

„Avea 19 ani când a început să lucreze în industria sexului din București. În țara sa armele ca acestea nu sunt ilegale și fusese implicată într-un incident în care a fost nevoită să folosească o astfel de armă”, a mai spus avocata

Inculpata a spus că a intrat în Marea Britanie cu autocarul, iar armele le cumpărase înainte de călătorie.

Ea a spus, prin intermediul avocatei, că venise în Marea Britanie pentru că aici se câștigă mai mulți bani din prostituție, iar intenția sa era să se întoarcă în România, unde are un copil de patru ani care este în grija soacrei sale.

Fieraru a pledat vinovată și a primit doi ani de închisoare. Judecătorul a spus că armele pe care le avea sunt periculoase și ilegale în Marea Britanie, cu toate că inculpata a susținut că sunt legale în România.
VIDEO – Momentul șocant în care mai mulți imigranți ilegali sar dintr-un camion cu numere românești

Brexit: Parlamentarii conservatori vor să o trădeze pe Theresa May. Se poate ajunge la oprirea Brexit