in

PSD Anglia aderă la Mișcarea Laburistă pentru EuropaFiliala din Marea Britanie a PSD-ului s-a alăturat organizației Mișcarea Laburistă pentru Europa, care reunește principalele partide și organizații naționale cu agenda social-democrată din Marea Britanie.

Pe data de 2 decembrie 2011 a avut loc la Londra prima întâlnire oficiala dintre lideri ai PSD Anglia şi David Schoibl (foto centru), președintele Mișcării Laburiste pentru Europa (LME). În urma acestei întâlniri PSD Anglia a anunțat, printr-un comunicat oficial, că s-a alăturat organizației laburiste.

În comunicatul transmis Mișcarea Laburistă pentru Europa (www.labourmovement.eu) este descrisă a fi una din organizațiile cu tradiție în promovarea valorilor de centru stânga în Marea Britanie și Europa. Aceasta are un rol central în elaborarea de politici social-democrate și de promovare a liderilor de stânga în Europa.

În urma aderării filialei PSD Anglia, David Schoibl, președintele Mișcării Laburiste pentru Europa, a declarat că organizațiile vor alinia o agendă politică comună de activități, cu impact la nivel educațional, al integrarii profesionale și de suport al identității românești.

Ciprian Bolos, vicepreședinte al Social-Democraților români din Marea Britanie, a spus că PSD filiala Anglia va avea “un rol activ atât în strategia de abordare a comunităților est-europene pentru campania de realegere a candidatului laburist Ken Livingstone la primăria Londrei în mai 2012, cât și în pregătirea alegerilor din România pe teritoriul Marii Britanii în noiembrie 2012“.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Replica Ziarului Românesc Weekly și ForeignersinUK la acuzațiile adresate românilor în ceea ce privește furtul de fier vechi

Essex: Cenaclu literar pentru studenții români