in

Psycho: Un român și-a ucis mama, pe care a sugrumat-o cu propriile mâini. Și-a plănuit fapta timp de o săptămână

Un bărbat de origine română, în vârstă de 22 de ani, și-a ucis mama și pe partenerul acesteia și a fost condamnat pe viață, cu o pedeapsă minimă de 32 de ani de detenție.

Andrei Mihai Simion-Munteanu a strangulat-o până la moarte pe mama sa, dr. Premm Monti, în casa pe care aceasta o împărțea cu partenerul ei, Robert Tully, din Statele Unite ale Americii, în noaptea de 28 spre 29 iulie, anul trecut, în Branston.

După ce a ucis-o pe femeie, Simion-Munteanu l-a lovit de mai multe ori cu un ciocan în cap pe Tully, ucigându-l.

După ce i-a ucis pe cei doi, românul a furat mașina lui Robert Tully și s-a plimbat prin Anglia, ajungând la Stonehenge și Snowdonia – în următoarele câteva zile.

Poliția l-a găsit și l-a arestat în Aberdeen, Scoția, pe 5 august.

Când a fost oprit, a recunoscut imediat că i-a ucis pe Premm, în vârstă de 51 de ani, de naționalitate română, și pe Robert, care avea 71 de ani și era originar din Statele Unite.


Examinările post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza strangulării, în timp ce Robert a murit în urma unor leziuni la nivelul capului.

În interviuri, Simion-Munteanu a spus că a strangulat-o pe mama sa până la moarte în dormitorul ei. A așteptat apoi până când Robert s-a trezit, în jurul orei 5 dimineața, a doua zi, după care l-a lovit de mai multe ori cu un ciocan în bucătăria casei.

Simion-Munteanu a spus că plănuise crimele cu o săptămână înainte.

Simion-Munteanu a fost condamnat pe viață astăzi joi, 13 februarie, la Curtea Coroanei din Lincoln, din care va executa cel puțin 32 de ani.

Inspectorul detectiv Andy McWatt, de la Unitatea de Operații Speciale East Midlands, a declarat: „Acesta este un caz tragic în care două familii au fost nevoite se obișnuiască cu pierderea celor dragi în circumstanțe devastatoare. Simion-Munteanu nu a negat niciodată că și-a omorât mama și pe Robert Tully – dar niciodată nu a arătat vreun regret pentru crimele sale.”

Tatăl bulgar își ucide copilul nou-născut pentru că mama româncă îi acorda prea multă atenție bebelușului

Și-a stropit mama cu benzină și i-a dat foc, în timp ce femeia dormea. Incendiator condamnat la 21 de ani de pușcărie

Român judecat pentru o crimă dublă în Lincoln. Una dintre victime era chiar mama sa

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jumătate de milion de români au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie

Alarmă meteo în Marea Britanie, după Ciara, vine furtuna Dennis. Cod portocaliu de vânt și ploi abundente