in

Răpeau femei și le violau în mașină, pe câmp. Doi moldoveni își așteaptă sentința în Anglia

Doi cetățeni moldoveni au fost găsiți vinovați, pe 25 septembrie, de viol, răpire și agresiune sexuală în Northampton.

Potrivit poliției din Northamptonshire, cei doi sunt Trofim Midoni, în vârstă de 21 de ani și Valeriu Frunză, de 24 de ani, ambii găsiți vinovați de infracțiunile enumerate mai sus, în urma unui proces de opt zile la Northampton Crown Court.


Toate infracțiunile s-au produs în weekendul 30 noiembrie 2019 – 2 decembrie 2019.

În primul incident cei doi bărbați au bătut și agresat sexual o femeie, în mașina lor, înainte ca aceasta să reușească să evadeze într-o locație, lângă Ringstead.

Cea de-a doua femeie a fost, de asemenea, agresată sexual și bătută în mașina celor doi, după care a fost abandonată pe un câmp, lângă Keyston.

Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”

În ultimul incident, cei doi bărbați au agresat sexual și violat o femeie, tot în mașină.

Toate cele trei femei au mers la poliție și a fost lansată rapid o anchetă care a dus la arestarea lui Midoni și Frunza la scurt timp.

Ambii au fost găsiți vinovați de toate acuzațiile și vor fi condamnați vineri, 20 noiembrie, la Northampton Crown Court.

Poliția a mulțumit cetățenilor care au asistat victimele și care s-au prezentat pentru a oferi dovezi vitale ce au ajutat la identificarea celor doi violatori.Asistentă româncă a cauzat moarte prin neglijență a unei femei de 87 de ani

Cercetătorii de la Oxford: Restricțiile vor fi prezente în Marea Britanie până la anul în iulie