Menu
in

Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Spirescu. Se pare că un alt șofer a provocat accidentul

Poliția a reținut un bărbat de 25 de ani, din Milton Keyens, în urma suspiciunii că ar fi provocat accidentul în care a murit românul Victor Spirescu, scrie The Sun.



Acesta a fost eliberat, dar este în continuare anchetat. De asemenea, poliția Thames Valley face apel la trecătorul care a sunat poliția de pe un telefon mobil în momentul incidentului să contacteze autoritățile. „Credem că pe acel om îl cheamă Iosif și facem apel la el să se prezinte la poliție, deoarece poate avea informații vitale care ne-ar putea ajuta în anchetă”, a declarat Naomi Hames, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave.

Victor Spirescu, în vârstă de 37 de ani, românul care a devenit imaginea publică a imigrației românești în Marea Britanie, a murit după ce autoturismul Mitsubishi pe care îl conducea s-a lovit, luni la ora 04.19 dimineața, lângă Newport Pagnell, în Buckinghamshire, la aproximativ o milă de la casa sa din Milton Keynes.

Spirescu se afla în mașină cu un prieten și se pare că a fost aruncat din autoturism în urma impactului.

Victor a murit instantaneu. Pasagerul său a supraviețuit și nu a necesitat un tratament suplimentar, potrivit The Sun.

Victor Spirescu a murit pe loc în accidentul de pe 15 ianuarie. Logodnica sa este în stare de șoc: „A fost cel mai minunat om de pe planetă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version