in

Război între bandele de traficanți de droguri pe străzile Londrei. Albanezii dețin piața cocainei din Marea Britanie

Albanezii traficanți de droguri își încheie socotelile pe străzile Londrei. Este un război deschis între bande pentru teritoriu în măsura în care tot mai mulți imigranți tineri sunt ademeniți cu promisiuni de îmbogățire rapidă

Totodată, traficanții albanezi monopolizează piața cocainei din Marea Britanie prin importuri directe de la cartelurile columbiene, scrie Adevărul.

Ultimul atac a avut loc acum zece zile, când doi bărbați au fost împușcați în timp ce conduceau prin Barking, în estul Londrei, un teritoriu al Hellbanianz, un grup criminal albanez notoriu.

Polițiștii înarmați ajunși la fața locului au descoperit doi bărbați răniți, unul din ei aflat încă în mașină și îngrijit de rezidenți.

Comunitatea albaneză a identificat una din țintele tentativei de asasinat, un tânăr de 20 de ani, Gashi, care locuiește în Marea Britanie de câțiva ani. El a fost transportat în stare critică în spital, în timp ce al doilea bărbat nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol. Un bărbat de 26 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă în Ealing, ancheta fiind condusă de detectivii Trident de la comandamentul specializat de crimă organizată din cadrul Poliției Metropolitane.

Traficanți de droguri albanezi cu acte românești, prinși cu cocaină de 500.000 de sterline la Bristol


Cinci albanezi au fost asasinați în ultimul an, în măsura în care bandele albaneze se impun tot mai puternic pe piața cocainei din Marea Britanie, estimată de Agenția Națională pentru Criminalitate (ANC) la o valoare cuprinsă între 9.4 miliarde și 11.8 miliarde de lire sterline anual. 

Traficanții din Albania și-au creat o reputație și un grad ridicat de influență în cadrul crimei organizate din Marea Britanie (și) își extind tot mai mult rețeaua de influență, cu un acces considerabil la piața britanică a traficului de droguri, în special cocaină”, a declarat un purtător de cuvânt al ANC.

Există dovezi considerabile nu doar în favoarea faptului că albanezii lucrează cu Ndrangheta, dar că au format cea mai strânsă alianță în ceea ce privește transportul drogurilor prin cele două mari porturi europene majore de legătură cu Marea Britanie, și anume cel olandez și belgian. Sursele spun că mafia italiană îi consideră pe albanezi egalii lor și că se bazează pe abilitatea lor de a trece marfa prin porturi.

Citiți continuarea AICI.

Româncă arestată, bănuită că și-a ucis soțul italian, cunoscut traficant de droguri din Calabria

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă este acuzată de administrarea unui bordel în Bradford

Ludovic Orban îi ia în brațe pe securiști: «Colaborarea cu Securitatea nu e criteriu de schimbare din funcție»