in

Războiul cocainei în Anglia. Unul dintre capii rețelei, împușcat în fața casei după ce poliția i-a confiscat droguri de 20 de milioane de lire sterline

Unul dintre capii traficului de cocaină a fost împușcat în pragul casei sale din cauza unei datorii către o regină a lumii interlope britanice, numită „The Banker”, după ce poliția i-a confiscat droguri de 20 de milioane de lire sterline, cea mai captură din Marea Britanie.

Frații John și Alan Tobin, din Liverpool, au vândut cantități mari de cocaină, heroină, canabis și ketamină unor bande notorii din toată țara, susținute de fostul luptător în cușcă Robbie „The Bear” Broughton.

Dar afacerea „extrem de profitabilă” a primit o lovitură dură atunci când poliția a confiscat o autoutilitară care conținea 186 kg de cocaină pură 90%, pe M6, în august 2018.

Doi suceveni din Marea Britanie transportau cocaină de 3 milioane de lire sterline, condamnați la ani grei de închisoare

În cursul procesului s-a aflat că datoriile față de o femeie misterioasă cunoscută sub numele de „The Banker” au dus la împușcarea lui John Tobin, în vârstă de 40 de ani, în fața casei sale din Prescot, anul trecut.

Procurorul Nicola Daley a declarat la Liverpool Crown Court că, până în martie, Tobins se lupta cu „datorii mari”, care „nu erau o surpriză”, dat fiind că „pierduse 186 kg de droguri”.


Rețeaua drogurilor a fost destructurată pe 9 septembrie anul trecut, când poliția a făcut raiduri în casele grupării pentru a aresta pe cei implicați, scrie Daily Mail.

Broughton, în vârstă de 38 de ani, din St Helens, era un asociat apropiat al Tobins, dar dovezile sugerează că, deoarece acesta din urmă îi datora lui „The Banker” o „sumă semnificativă”, greul MMA era „angajat să încerce să recupereze acei bani și să ia contact cu John Tobin”.

Apărătorul lui John Tobin a declarat în fața instanței că clientul său a fost împușcat ca parte a unei serii de amenințări și intimidări de către cei care se aflau mai sus în rețeaua de trafic de droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Relaxarea începe să miroasă urât! Parcurile din Londra s-au umplut de excremente umane

Marea Britanie: A crescut numărul cazurilor grave de formare a unor cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu AstraZeneca