Regina Elisabeta a Marii Britanii, profit în pandemie din vânzarea propriei mărci de gin

Despre Regina Elisabeta II se spune că iubește ginul, fiind cunoscut faptul că suverana savurează un pahar de gin cu o felie de lămâie în fiecare zi, înainte de ora 15.

Regina a început săptămâna aceasta să comercializeze propriul brand de gin, realizat din ingrediente care se găsesc chiar în curțile de la Palatul Buckingham.

Palatul, precum și alte reședințe regale, și-a închis porțile pentru public în luna martie a acestui an, în urma crizei provocate de noul coronavirusul.

Pentru a acoperi însă fondurile pierdute odată cu lipsa turiștilor, Royal Collection Trust, fundația Reginei care se ocupă de administrarea colecțiilor regale, a lansat propria marcă de dry gin în magazinele sale.

O astfel de sticlă costă 40 de lire sterline, iar toate încasările se vor duce către Royal Collection Trust, fundație care se ocupă de conservarea, îngrijirea și promovarea tuturor activităților realizate de Royal Collection.

Infuzat cu citrice și note ce provin de la 12 plante, ginul lansat de Palatul Buckingham este făcut cu verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de mur culese chiar din grădina reședinței Reginei.

Cei care comercializează ginul recomandă un shot într-un vas mic plin cu gheață, amestecat cu apă tonică și ornat cu o felie de lămâie.

Ginul va fi servit și în cadrul evenimentelor oficiale găzduite de Palatul Buckingham, care se va redeschide publicului, pe 23 iulie.

Regina a ieșit din izolare. Suverana Marii Britanii, fotografiată în timp ce călărea în împrejurimile castelului Windsor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

senatorul coniacul în mână

Senatorul liberal Fenechiu, cu coniacul în mână la dezbaterile privind legea carantinei: «Îmi stimulează creativitatea»

Președintele partidului „Diaspora și prietenii”, ridicat de poliție de la protestul împotriva stării de alertă. Legătura cu 10 august…