in

Relaxare totală în Anglia. Mii de oameni petrec în centrele orașelor fără grijă de infectare

Poliția s-a confruntat, seara trecută, cu mulțimi de mii de oameni care s-au adunat în locuri publice fără a ține cont de regulile COVID.

Petrecăreții s-au adunat în Castlefield Bowl, din centrul orașului Manchester, pentru a lua parte la o petrecere rave cu un DJ live, în timp ce acțiuni similare ale poliției au avut loc în Hyde Park, Londra, scrie Daily Mail.

În Leeds, cei ieșiți la picnic stropit din belșug cu alcool s-au luat la bătaie în parcul din centrul orașului, în timp ce polițiștii din Nottingham au confiscat sticle de alcool de la cei care ieșiseră să stea la soare, profitând de cele câteva zile foarte calde.

Șefii din poliție i-au avertizat pe miniștri că „regula celor șase” este practic imposibil de aplicat, din cauza faptului că aplicarea alte reguli, cea a întâlnirii a două gospodării, nu pune nicio limită asupra numărului de persoane.

Un băiat de 14 ani a decedat, în Yorkshire, după ce a intrat într-o piscină din Goit Stock Waterfall de la Cullingworth, lângă Bradford.

Vremea, la extreme în Marea Britanie. Vine zăpada, după una dintre cele mai fierbinți zile de martie din toate timpurile

Ministrul Comunităților, Robert Jenrick, i-a îndemnat oamenii să profite la maximum relaxarea restricțiilor din Anglia într-o manieră „sensibilă, prudentă”, bucurându-se de soare, dar, de asemenea, fiind atenți și respectând regulile.

Jenrick a adăugat că oamenii ar trebui să încerce „să fie atenți și să respecte regulile”, în timp ce ministrul Sănătății, Matt Hancock, a scris pe Twitter: „Să ne bucurăm de soare, dar să o facem în siguranță. Am ajuns atât de departe, nu renunțăm acum.”
Marea Britanie : Adolescent declarat mort începe să respire chiar înainte să îi fie prelevate organele pentru donare

Peste 1.000.000 de oameni din Marea Britanie suferă de COVID lung