Menu
in

Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”

Un român și iubita lui sunt acuzați că și-au ucis bebelușul cu sindromul Down în vârstă de șase luni și sunt judecați la Liverpool Crown Court.

Avocatul mamei, Gabriela Ion, îl acuză pe tatăl bebelușului, Mihai Cătălin Gulie, că este responsabil pentru producerea rănilor fatale ale copilului în timp ce femeia și fiica ei erau la magazin, pe 21 februarie anul acesta.

Gulie neagă acuzația de crimă, în timp ce soția sa neagă acuzația că a provocat sau a permis moartea unui copil.

Cuplul s-a mutat din România în Anglia în 2019, unde Ion avea familie, potrivit Liverpool Echo.

Fiul lor, Robert, care avea doar șase luni când a murit, avea sindromul Down, împreună cu o serie de alte complicații medicale.

Bebelușul își petrecuse cea mai mare parte a scurtei sale vieți în spital, dar se întorsese să locuiască cu părinții și sora mai mare înainte de Crăciunul trecut.

Procuratura susține că Gulie și-a zguduit atât de violent fiul, în timp ce era singur cu el la casă, încât micuțul a suferit răni care s-au dovedit în cele din urmă fatale.

Români acuzaţi în UK că şi-au ucis propiul copil. Robert avea doar şase luni

Avocatul partenerei lui Gulie a spus: „Nu am de gând să sugerez că ți-ai ucis băiețelul. Trista realitate este că în dimineața zilei de 18 februarie ți-ai pierdut cumpătul și că l-ai zguduit pe micuțul Robert și probabil l-ai aruncat pe canapea. Ești responsabil pentru rănile în urma cărora și-a pierdut viața. Fără îndoială că regreți amar și îți dorești să poți întoarce timpul înapoi. Dar nu poți face asta”.

Gulie a răspuns: „Cum aș putea recunoaște ceva ce nu am făcut?”

Bărbatul a spus că singura ocazie în care a fost violent cu Robert a fost atunci când l-a „lovit ușor peste fund” și i-a dat drumul de la o înălțime mică pe niște perne.

El a recunoscut că era „obosit” de la serviciu și plânsul continuu al bebelușului l-a făcut să-și piardă cumpătul.

Bebelușul devenise galben și nu mai respira

În timpul interogatoriului, Gulie a recunoscut a fost violent și cu partenera sa, deoarece ea nu i-a gătit când s-a întors de la slujbă și, de asemenea, i-a dat o palmă peste fund fetei sale.

Gulie a spus că a observat că Robert devenise galben și nu mai respira în timp ce „stătea cu el pe canapea și se uita la televizor”.

Erau singuri în casă atunci când Gabriela și fiica lor ieșiseră la un magazin din apropiere.

El a spus: „Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Mă uitam la televizor și când m-am ridicat, era galben la față și fără suflare. Nici măcar nu l-am atins și nici nu am pus mâna pe el”.

Gulie a negat că „și-a pierdut cumpătul cu ușurință” și a spus că relația sa cu partenera sa este „foarte bună” și rareori s-au certat

Gulie a recunoscut că l-a „pălmuit” pe Robert o dată peste fund și „l-a aruncat pe pat”, chiar dacă știa „că trebuie ținut ca porțelanul”.

„Eram obosit și furios, da”, a spus Gulie.

El a spus că a folosit expresia că avea „diavolul înăuntru” când și-a pierdut cumpătul, dar a adăugat: „A fost singura dată când diavolul a intrat în mine”.


….Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version