in

Român acuzat de proxenetism în Belfast se laudă că a desfigurat o femeie în bătaie: „Trăiesc ca un lord…”

Un român acuzat de controlul prostituției în Belfast, Irlanda de Nord, se lăuda că a bătut o femeie până a desfigurat-o și că trăiește ca un lord.

Procurorii susțin că Valentin Rada (34 de ani) a fost înregistrat în secret când îi spunea unui asociat că a desfigurat o femeie în bătaie.

Românul a fost arestat săptămâna trecută, la Belfast, în urma unei investigații de doi ani asupra unei bande implicate în exploatarea sexuală a femeilor vulnerabile.

Rada este acuzat în continuare de conducerea bordelului și achiziționarea de bunuri infracționale. Acesta nu recunoaște acuzațiile.

El a fost reținut pe 16 iunie, ca parte a unei operațiuni comune între poliția nord-irlandeză și autoritățile române.

Român arestat pentru proxenetism prin metoda „loverboy”

Alți nouă suspecți au fost arestați în timpul perchezițiilor efectuate în același timp în România.

Ofițerii au confiscat, de asemenea, 10.000 de lire sterine în numerar, bijuterii, mașini, telefoane mobile, carduri bancare, muniție și droguri.

În timp ce Rada a solicitat eliberarea pe cauțiune, procurorul a declarat că acesta a „sedus” presupusa sa victimă și a adus-o din București pentru a se prostitua.

Procurorul a susținut că acuzatul este considerat a fi un membru proeminent al unei bande infracționale care operează în ambele jurisdicții.

Avocatul apărării, Sean Devine, a subliniat că presupusa victimă neagă vehement că relația ei cu Rada implică orice constrângere.

El a argumentat că nu există dovezi că femeia ar fi solicitat vreodată tratament medical și s-a întrebat de ce nu a existat nicio intervenție mai devreme în operațiunea de supraveghere.

Judecătorul a solicitat mai multe informații despre istoricul cauzei înainte de a lua orice decizie privind cauțiunea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul Marii Britanii anunță azi în ce condiții vor putea călători persoanele vaccinate

S-a făcut anunțul OFICIAL! Ce țări intră pe lista verde a Marii Britanii. Uniunea Europeană se revoltă