in

Anglia: Român arestat după ce a hărțuit o profesoară. O urmărea constant

Anglia: Român arestat după ce a hărțuit o profesoară. O urmărea constant

Un român în vârstă de 40 de ani care hărțuia o profesoară din York a fost arestat pentru 4 luni și a primit un ordin de restricție pe perioadă nedeterminată.

Alexandru Bogdan Rotaru s-a prezentat la Tribunalul York, luni, 29 noiembrie, și a pledat vinovat la acuzațiile ce i s-au adus.

Hărțuirea asupra femeii a început în 2017, când românul a început să-și contacteze victima, lector la Universitatea din York, online, prin intermediul rețelelor sociale. În ciuda faptului că a fost blocat de victimă. el a continuat să încerce să o contacteze.

„Cultura violului” în școlile din Marea Britanie. Nouă din zece eleve susțin că sunt supuse hărțuirii sexuale

Românul chiar a mers din România la Paris, pentru a încerca să o cunoască și pentru a-i da flori, în timp ce ea participa la un eveniment. I s-a cerut să plece și să nu încerce să-și mai contacteze victima, sfat pe care l-a ignorat atunci când a contactat-o ​​prin telefon, când i s-a spus din nou să înceteze.

Victima a spus că era incredibil de intimidată de comportamentul bărbatului și de eforturile pe care le-a făcut pentru a intra în contact cu ea, scrie Yorkshire Post.

Româncă din Londra câștigă procesul de hărțuire sexuală inentat fostului șef

În februarie 2020, Rotaru a zburat în Marea Britanie și a mers la birourile victimei din York. Ea nu era la serviciu în acea zi, dar după ce colegii au alertat-o ​​despre prezența lui Rotaru, ea a raportat comportamentul la poliția din North Yorkshire.

Cu toate acestea, Rotaru a continuat să încerce să-și urmărească victima, încercând să afle de la angajatorul acesteia informații cu privire la ea.

Pe 19 noiembrie, Rotaru a părăsit România și s-a urcat într-un avion cu destinația Marea Britanie.

A fost arestat și reținut în timp ce debarca din avion la Aeroportul Stansted. Când a fost percheziționat, avea la el un inel de logodnă și a recunoscut că intenționează să-și localizeze victima și să o ceară în căsătorie.

A fost dus la York, unde a fost acuzat și arestat preventiv până la apariția sa în instanță.


…Anglia: Român arestat după ce a hărțuit o profesoară. O urmărea constant…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Creatoarea serului Oxford: „Următorul virus ar putea fi mai contagios și mai letal”

Creatoarea serului Oxford: „Următorul virus ar putea fi mai contagios și mai letal”

furtuna barra

Furtuna Barra: Marea Britanie va fi lovită de vânt puternic, valuri de 10 metri și frig de -6°C