in

Român arestat pentru încălcarea legii imigraţieiGabriel Răzvan Ionescu a fost arestat de către poliția vamală britanică (UKBA) în timp ce încerca să introducă ilegal în UK patru cetățeni albanezi.

Ionescu (foto), în vârstă de 22 de ani, a fost arestat în orașul Hull, direct de pe docuri, unde a fost prins cu patru imigranți albanezi, toți cu pașapoarte contrafăcute, ascunși în mașina personală.

Românul, condamnat la închisoare, le făcuse albanezilor pașapoarte false și i-a adus în UK pe mare, din Rotterdam, Olanda.

Potrivit portalului de știri thisishullandeastriding.co.uk, albanezii au fost retrimiși în Olanda, iar Ionescu, ținut în custodie în Marea Britanie, a fost acuzat de încălcarea legii imigrației, fiind condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

După arestarea lui Ionescu, Steve Lamb, director regional al UKBA, a declarat că „traficul de persoane este o formă gravă de crimă organizată care exploatează persoane disperate și vulnerabile, iar autoritățile britanice vor face tot ce pot pentru a opri acest tip de activitate ilegală”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

William Brînză: “În diaspora este nevoie de 30 de parlamentari”

2012: Previziuni sumbre pe piața muncii