in

Român arestat preventiv pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentuluiPantelimon Iordache a apărut în faţa magistraţilor pe 13 noiembrie, sub acuzaţia de ucidere din culpă. Acesta a fost acuzat de uciderea lui Dean Laing (foto), un fost boxer englez, pe care l-a lovit cu maşina sâmbătă, 10 noiembrie. la orele dimineţii, fugind apoi de la locul accidentului.

Victima, Dean Laing în vârsta de 38 de ani, a fost găsită între două maşini parcate în Durham City, în dimineaţa de sâmbătă. La autopsie s-a stabilit că moartea a survenit în urmă leziunilor din zona capului.

Românul în vârsta de 37 de ani care locuia în South View, Bearpark, Durham, a fost arestat preventiv şi va rămâne în custodia poliţiei până la următoarea înfăţişare, care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie, la Newton Aycliffe Magistrates’ Court.

Dean Laing era pasionat de sport şi se mutase recent cu tatăl şi cu fratele sau după ce lucrase o vreme în Warwickshire. În mai o cunoscuse pe Louise Blenkinsopp, în vârstă de 45 de ani, care îi devenise în scurt timp partener de viaţă şi cu care urmă să se mute de Crăciun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O hoaţă din Estul Europei şochează publicul britanic.

Nu mai trebuie să emigraţi pentru un post de bonă: salariu de 3.000 de ron în ţară