in

Român ars de viu în Marea Britanie. Niște pakistanezi i-au dat foc în propria casă

ars de viu

Un tânăr din Alba Iulia a ars de viu în orașul Dewsbury din Marea Britanie, în apropiere de Leeds, într-un incendiu devastator, provocat deliberat, din câte se pare, de cetățeni pakistanezi, după cum susține fratele victimei. 

lin Nicolae Gavrilă, un tânăr de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla de patru ani în Marea Britanie, a murit în urma unui incendiu pe 10 aprilie, potrivit BBC.

Fratele tânărului a precizat pentru alba24.ro că incendiul a fost provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar un dosar penal pentru crimă a fost deschis, polițiștii reținând un prim suspect. 

Din informațiile existente, în casa respectivă, unde locuiau mai mulți cetățeni români, a fost organizată o petrecere, la care au participat mai multe persoane printre care și câțiva cetățeni pakistanezi.

La un moment dat ar fi izbucnit un scandal, iar conflictul a dus la incendierea casei de către cetățenii pakistanezi, a precizat fratele victimei.

Tânărul din Alba Iulia nu a avut nici o șansă să se salveze, precizează poliția din West Yorkshire.

Corpul românului ars de viu a fost găsit a doua zi după incendiu

„Ofițerii au fost anunțați la ora 00.04 duminică, 10 aprilie, cu privire la un incendiu izbucnit într-o casă aflată pe strada Queen, zona Ravensthorpe, de la periferia vestică a orașului Dewsbury. O serie de alte proprietăți au fost, de asemenea, evacuate, incendiul extinzându-se la proprietățile învecinate”, au spus polițiștii.

INCENDIU devastator în Anglia. Arde clădirea folosită la filmarea unui îndrăgit serial

Pe lângă tânărul din Alba Iulia, alte cinci persoane au fost surprinse în incendiul devastator. Fratele victimei a mai precizat că încă un român, care ar fi sărit pe geam, a fost grav rănit.

Cei care s-au salvat au primit îngrijiri medicale, la spital, dar trupul neînsuflețit al tânărului din Alba Iulia a fost descoperit de polițiști abia luni, 11 aprilie, după ce în casa devastată de incendiu au fost efectuate cercetări.

Poliția din West Yorkshire a transmis un comunicat de presă, marți, 12 aprilie, în care a precizat că a fost deschis un dosar penal pentru incendiere, iar un prim suspect a fost reținut în acest caz.

Poliția a arestat un suspect

„Acest eveniment a avut în mod clar consecințe devastatoare și a dus la moartea unui bărbat care a suferit răni tragice în urma incendiului și prăbușirea clădirii, din care nu exista nicio șansă de supraviețuire. Continuăm să facem apel la oricine are informații să vină să ne ajute. Acest incendiu ar fi putut duce la decese multiple și este vital să-i reținem pe cei responsabili cât mai repede posibil”, a spus detectivul Sharron Kaye.

În jur de 80 de pompieri au intervenit sâmbătă noaptea pentru a stinge incendiul care amenința și alte case din jur.

Victimele care s-au salvat au fost transportate la spitalele din Leeds și Wakefield, potrivit BBC.

Poliția din West Yorkshire derulează o anchetă pentru a afla cum s-au petrecut faptele.

Fratele victimei a mai precizat că momentan informațiile din partea autorităților sunt foarte puține și că încearcă să contacteze Ambasada României în Marea Britanie pentru a afla mai multe despre ce s-a întâmplat.


…Român ars de viu în Marea Britanie. Niște pakistanezi i-au dat foc în propria casă …

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4]

Un pedofil britanic plătea pentru a asista la abuzuri sexuale asupra unor copii din România

Un pedofil britanic plătea pentru a asista la abuzuri sexuale asupra unor copii din România

Hepatită acută la copii de origine necunoscută în UK

Alertă sanitară în Marea Britanie: focar GRAV de hepatită acută la copii, de origine NECUNOSCUTĂ