in

Român atacat cu lanțul în Irlanda de Nord

Un cetățean român a fost atacat cu un lanț de bicicletă de doi indivizi după ce acesta ieșise de la o casă de pariuri unde fusese să își ridice un premiu de 280 de lire sterline.

Potrivit publicației News Letter, românul, în vârstă de 39 de ani, ieșise din casa de pariuri din Belfast când a fost atacat de doi indivizi, unul dintre ei înarmat cu un lanț de bicicletă. Aceștia l-au tâlhărit de banii proaspăt câștigați, ba i-a luat și alte 400 de lire sterline pe care victima îi avea asupra sa.Unul dintre atacatori a fost identificat în persoana lui Stephen Gorman, de 29 de ani, din Belfast. Potrivit procurorilor, acesta a fost acuzat de posesie de armă ofensivă și furt.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă arată cum cei doi bărbați au atacat victima atunci când a ieșit din casa de pariuri, apoi cum își împart prada, în holul unui centru de sănătate din apropiere.

Apărătorul lui Gorman a afirmat că în imagini nu se vede niciun lanț de bicicletă. Gorman a fost arestat imediat după comiterea faptei, în luna iunie a acestui an și a fost eliberat pe cauțiune pe 14 decembrie.

Judecătorul a spus că nu îl mai poate ține în închisoare deoarece nu există un progres evident în cazul său. Magistratul a mai ordonat ca Gorman să nu aibă nici un contact cu co-acuzatu, victima sau martorii.

Românii, atacați pe Facebook. „Sunteți plaga societăți, curve și hoți nespălați” Reacții: „Ești o rușine! Un analfabet și un incult bolnav!”

Tânăr român împușcat mortal în Londra. Venise în UK de doar două zile

A agresat sexual două adolescente și a fugit în Români
Ziarul Românesc, din nou alături de comunitatea din Marea Britanie. Sute de copii români s-au bucurat de cadouri de la Moș Crăciun

Rețeaua 4G din România, mai bună decât cea din Marea Britanie. Nici Peru și Albania nu stau rău