in

Român condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ în Anglia, și-a omorât în bătaie prietenul din copilărie

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă de judecătorii din Anglia, după ce anul trecut, în decembrie, şi-a omorât în bătaie prietenul din copilărie. Iniţial, individul nu a recunoscut crima şi a încercat să-şi ascundă urmele, însă poliţiştii englezi au venit şi în România să audieze martori şi au găsit dovezi clare că bărbatul de 35 de ani este cel care şi-a ucis cu cruzime prietenul în vârstă de 34 de ani, ambii originari din judeţul Cluj.

Ciprian Bondor, originar din Cluj, a plecat în urmă cu câţiva ani la muncă în Anglia, împreună cu prietenul său din copilărie. Aceştia stăteau în aceeaşi casă, în oraşul Leeds. Anul trecut însă, în luna decembrie, după ce au băut câteva pahare, cei doi s-au luat la ceartă. Agresorul nu şi-a mai putut stăpâni furia şi l-a bătut pe bărbat până când acesta a murit în casă.

Cazul a fost luni de zile în atenţia poliţiştilor de la investigaţii criminale din Anglia, care au venit şi în Cluj să audieze martori. Pus în fata probelor, agresorul şi-a recunoscut vina şi le-a mărturisit judecătorilor englezi că regretă enorm ce a făcut.

Tânăr român de 20 de ani, omorât la stația de metrou Queensbury din Londra
Consulul României în Jersey despre cazul celor cinci violatori români: „Nu reprezintă cei 3.000 de români care se află pe insulă”

Jamie Oliver, aproape de faliment. Lanțul său de restaurante se prăbușește