in

Român de 24 de ani, ucis în Londra. Familia, sfâșiată de durere: „Vino acasă, băiatul tati!”

român ucis

Un român în vârstă de doar 24 de ani a fost ucis în Londra, într-o casă din Harlow, mai mulți bărbați fiind suspecți în acest caz.

Cristian-Marin Pătru, de 24 de ani, a murit în urma unui atac la o casă din The Hides, Harlow, luni, 8 noiembrie, la ora 17.40.

Tatăl lui a postat un mesaj sfâșietor pentru fiul său, pe Facebook: „A trecut o săptămână, băiatul meu, de când ți-am auzit vocea, o săptămână de când sufletele noastre s-au golit, o săptămână de când ne-am pierdut toate bucuriile, speranțele, dragostea, sensul vieții. Vino acasă, băiatul tati, hai să fim din nou familia perfectă.”

El a adăugat: „Te strig noaptea, dar nu mă auzi… indiferent cât de tare aș țipa.”

Tatăl lui Cristian-Marin spune că aceasta a fost un copil energic, plin de viață, mereu zâmbitor. „Niciun cuvânt nu poate exprima durerea, suferința care s-a cuibărit în sufletele noastre”, a declarat acesta pentru Evening Standard.

Trei bărbați s-au prezentat în instanță acuzați de uciderea românului.

Londra. Suspect arestat în cazul taximetristului român ucis în Tottenham. Are 15 ANI

Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, din Maclean Road, Bournemouth, Fraser Chung, din Tudor Avenue, Cheshunt, și Igors Anderson, din Tickenhall Drive, Harlow – ambii în vârstă de 18 ani – s-au prezentat marți la Curtea Magistraților din Colchester.

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a declarat: „Continuăm să facem apel pentru oricine a văzut ceva sau are vreo înregistrare de pe camera de bord sau sonerie, cu care nu am vorbit deja, să se prezinte.”

„Vrem în special să vorbim cu oricine era zonă între orele 15:00 și 18:30 sau are filmări din acel interval.”

Dacă aveți informații, puteți trimite un raport online la https://www.essex.police.uk sau puteți utiliza butonul „Live Chat” pentru a vorbi cu un operator online între 7:00 și 23:00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

teodosie nasa

ÎPS Teodosie: “În altar nu sunt microbi, susţin chiar specialiștii de la NASA”

țigări contrabandă

Români prinși cu țigări de contrabandă într-un microbuz de Marea Britanie