in

Român din Anglia rupe în bătaie un compatriot. L-a bătut cu o crosă de golf până i-a fracturat coloana. Concluzia agresorului: „Un animal de rahat. MERITA!”

Un român deosebit de violent și-a atacat un compatriot cu o crosă de golf, în urma bătăii, victima rămânând cu trei vertebre fracturate.

Adrian Luca, 44 de ani, și-a agresat victima în casa unde locuiau împreună, pe Cambridge Street, Wellingborough, scrie Northamptonshire Telegraph.

Ieri, 11 februarie, la Leicester Crown Court, Luca a fost închis pentru șase ani, după ce a fost recunoscut că provocarea de vătămări corporale grave cu intenție.

Pe 4 noiembrie anul trecut, victima a mers în camera sa, unde l-a văzut pe Luca, pe care l-a lovit cu capul. Amândoi băuseră.

Procurorul a spus că Luca l-a lovit apoi cu pumnul pe celălalt român și l-a culcat la pământ, lovindu-l apoi în mod repetat.

Atacul a continuat și Luca a luat o crosă de golf, în timp ce victima sa a încercat cu disperare să se târască și să scape, rugându-l să se oprească.


Luca l-a lovit cu crosa de golf, apoi a lovit din nou, în timp ce victima se târa afară.

Victima a petrecut aproximativ cinci zile în spital, după ce a rămas cu nasul rupt, cinci coaste și trei vertebre fracturate.

Luton: Bătaie între români cu săbii și bâte de baseball

Luca a fost arestat două zile mai târziu și a spus că cel pe care l-a bătut era un „animal de rahat” și că merita.

Luca a spus că îi pare rău și că incidentul a fost o greșeală, adăugând că este beat și nu se putea controla.

Avocatul românului a spus că Luca trăiește în Marea Britanie de aproximativ 20 de ani și, în mod normal, îi ajută pe conaționalii care ajung în Wellingborough.

El a spus că victima îi luase „banii, hainele și camera”, în timp ce încerca să-l ajute.

Judecătorul a declarat că acțiunile lui Luca au depășit cu mult ceea ce oricine ar putea spune că este o autoapărare rezonabilă.

„El (victima) a început violența, dar tu ai terminat-o”, i-a spus judecătorul agresorului.

Luca va petrece până la jumătate din pedeapsa de șase ani în custodie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie este pe cale să iasă din lockdown mai devreme decât se preconizase

Marea Britanie: Restricții până când toată populația adultă va fi vaccinată