in

Român din Vaslui găsit bătut și beat în curtea unui britanic. Nu mai știa cum a ajuns în Londra

Un român din Vaslui venit să muncească în Londra a fost găsit beat, bătut și amnezic, într-o curte din capitala Regatului Unit. Acesta a fost dus la spitalul „Whipps Cross” din Londra, unde a povestit medicilor că nu își amintește cum a ajuns în celălalt capăt al Europei.O româncă, asistentă medicală, a postat povestea vasluianului pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie și a cerut ajutor.

„A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.


Bărbatul a fost recunoscut ca fiind Mihai Danciu din comuna Delești, satul Albești, ceea ce a fost confirmat și de autoritățile locale din România.

Încă nu se știe cum a ajuns Danciu în curtea unde a fost găsit, însă ziarul Vremea Nouă din Vaslui a aflat și publicat povestea sa.

Mihai a plecat, în urmă cu aproape două săptămâni, în Anglia, pentru a-si găsi un loc de muncă, scrie publicația amintită.

Bărbatul, originar din Delesti, trăiește împreună cu concubina si cu copiii ei, în casa bunicii sale și a plecat împreună cu un vecin să muncească peste hotare. Consătenii săi nu prea au avut cuvinte de laudă cu privire la această persoană, mai scrie Vremea Nouă.

„Îl știu pe Mihai, era un băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fără să fie bătut și nu mă miră faptul că a ajuns în situația asta. La șpriț era campion. A plecat acum două săptămâni în Anglia, cu un consătean. Nu mă mir să îl văd și pe acela într-o situație asemănătoare. Când era tânăr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plăcut munca. Știu că acum trăiește cu una, care mai are copii din altă căsătorie și stau în casa bunicii lui. Nici ea nu e prea gospodină. Acum, ce pot spune. Mai are doi frați, dintre care unul e mai gospodar”, a povestit un vecin.

Cel mai probabil, Mihai Danciu va fi trimis acasă de către autoritățile britanice, fiindu-i asigurat biletul de avion către România.

VIDEO – Român bătut cu bestialitate cu o rangă, în Luton. ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

O femeie din Truro, Cornwall, reclamă că a fost bătută de mai mulți români. „Mi-au spart nasul”

Românce DROGATE și BĂTUTE într-un club din Southampton! Două fete plecate la studii în Anglia au trecut prin momente de neimaginat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Romanian Women in UK: „Se întâmplă lucruri fascinante când români cu gânduri frumoase se întâlnesc în același loc”

Birmingham. O bandă de români spărgea automatele de bilete din gări. Hoți racolați pe Facebook