in

Român distribuitor de cocaină, arestat în Kent. Lucra în schimburi de 12 ore și primea 1.000 de lire sterline pe săptămână

Un traficant de droguri român a fost arestat în Tunbridge Wells, Kent. Acesta distribuia cocaină după un plan foarte bine pus la punct și spune că era plătit cu 1.000 de lire pe săptămână pentru activitatea sa.

Marian Stoica, în vârstă de 35 de ani, are un trecut violent. El a fost închis pentru tentativă de omor, posesie de armă de foc, jaf și viol în România. În total, românul mai are 10 condamnări anterioare în ultimii 19 ani.


El a declarat anchetatorilor că a fost tentat de oferta de 1.000 de lire pe săptămână și că „lucra” de la prânz până la miezul nopții.

Stoica a declarat că făcea acest lucru de aproximativ două săptămâni. El a mai spus că primise un telefon Nokia pe care îi erau transmise codurile poștale unde trebuia să livreze drogurile.

La sfârșitul zilei preda telefonul unei alte persoane, care urma să lucreze pentru alte 12 ore.

Stoica a mai spus că a ajuns în Marea Britanie în ianuarie acest an pentru a lucra la o fermă de pui din Bradford.

Românul a pledat vinovat pentru furnizare și deținere de cocaină cu intenția de a furniza.

Când a fost prins, Stoica avea 18 pungi cu cocaină la el. În luna mai a acestui an fusese condamnat în Marea Britanie pentru manipulare de mărfuri furate.

Apărătoare sa a spus că românul avea de gând să folosească banii obținuți din vânzarea de droguri pentru a plăti tratamentul mamei sale care are cancer la sân.

Stoica a primit patru ani de închisoare și va fi extrădat în România după eliberare.

Manchester, a înghițit o pungă cu cocaină și a murit, spera să recupereze drogurile odată ajunsă în Dubai

Anglia. Român arestat pentru un transport de droguri în valoare de 27 de milioane de lire sterline. Ce au decis judecătoriiLondra: Temutul interlop Ghenosu face pe nebunul în închisoare. Ce a fost în stare să facă pentru a întârzia extrădarea sa în România

Jumătate dintre românii din străinătate nu vor să se mai întoarcă acasă. Care sunt motivele?