Menu
in

Român gelos își atacă lovește partenera cu sălbăticie, reclamând că este nebună și prostituată. Trimis la închisoare

Un bărbat gelos care și-a agresat partenera pe care a acuzat-o că se vede cu alți bărbați, este nebună și prostituată a fost condamnat la închisoare la Sheffield Crown Court.

Pe 12 iulie, în lockdown, Vasilică Toma, amețit bine de alcool și canabis, a început să-i care pumni în față și în nas femeii, a spus în fața curții procurorul Brian Outhwaite.

„Ea spune că a țipat cât de tare a putut, dar nimeni nu a venit să o ajute”, a mai spus procurorul. „A fost un atac scurt, dar a rămas sânge pe haine, pe perete și în baie.

Femeia a suferit leziuni la nivelul buzelor, o mică urmă la bărbie și o vânătaie pe gât. Ea spune că bărbatul plângea și era trist pentru ceea ce făcuse.

Trei zile mai târziu, Toma a început să bea de dimineață, iar mai târziu a început să își certe partenera. Apoi a plesnit-o și i-a dat-o cu pumnii în cap, iar când femeia a căzut pe podea, a continuat să o lovească, spunând: „De data asta o voi face bine”.

Român, bătaie ca-n filme în Liverpool. Și-a lăsat victima fără dinți

Victima a reușit să se ridice și să ajungă la ușă, dar aceasta era încuiată. Atunci Vasilică a apucat-o și a aruncat-o înapoi în cameră și a început să o lovească din nou cu pumnul

Femeia a declarat apoi la poliție că a crezut că o omoară. A reușit să iasă în afara apartamentului și să cheme poliția, dar bărbatul a găsit-o în stația de autobuz din Doncaster și a început să o înjure.

O martoră a spus că femeia părea „absolut pietrificată” și „avea sânge pe față”. A încercat să-l blocheze pe Vasilică cu căruciorul de cumpărături, dar acesta l-a ocolit și și-a continuat urmărirea.

Martora și fiica ei l-au urmat și au văzut cum românul o lovea pe femeie în față.

În urma bătăii, victima a avut o sângerare pe creier și a fost ținută timp de 48 de ore pentru observare. De asemenea, a fost mușcată pe antebraț, genunchi și tibie, au descoperit medicii.

Într-un interviu acordat poliției, el a învinuit-o pentru violență și a susținut că este nebună și prostituată.

Toma, în vârstă de 24 de ani, a pledat vinovat – printr-un interpret român – de bătaie și agresiune, cu vătămare corporală, atunci când a apărut la Sheffield Crown Court.

Judecătorul l-a descris drept „deosebit de imatur” și a spus că a încercat să evite responsabilitatea pentru ceea ce a făcut.

„Nu văd nicio remușcare reală reflectată în pledoaria ta de vinovăție”, a spus el și i-a dat lui Toma o pedeapsă de 15 luni de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version