in

Român jefuit pe autostradă de mii de lire sterline de doi falși polițiști

Român jefuit pe autostradă. Poliția din Köln, Germania, caută doi falși polițiști care joi, 28 mai, au oprit pe autostrada A4, în zona Heumar, un vehicul înmatriculat în Marea Britanie.

La bordul acestuia se afla un român, în vârstă de 35 de ani, care le-a spus polițiștilor că, în jurul orei 00.30 a fost oprit de doi necunoscuți, în timp ce se îndrepta spre Olpe.

Din autoturismul celor doi, un Ford Fiesta negru, a ieșit numai pasagerul care a pretins că este ofițer de poliție.

Surrey. Bătrână jefuită de indivizi care pretindeau că dezinfectează casele de coronavirus

Tânărului i s-au cerut documentele, moment în care falsul polițist a smuls din portofelul românului, care conținea câteva mii de lire sterline, apoi a urcat în autoturismul negru și cei doi s-au făcut nevăzuți.

Conform descrierii furnizate de victima jafului, pasagerul avea o constituție atletică, circa 25-30 de ani și aproximativ 1.70 metri înălțime. Purta blugi albaștri, un tricou alb cu dungi roșii și albastre pe mâneci și o vestă neagră. De asemenea, pe cap purta o șapcă. Pe moment, descrierea șoferului nu este disponibilă.

Martorii care au asistat la scenă sau dețin informații despre autoturismul Ford Fiesta negru sunt rugați să sune la 0221 229-0 sau să trimită un e-mail la [email protected].

Doi români, jefuiți de mii de lire sterline în Germania de un fals polițist

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gata cu vremea caldă în Marea Britanie. Ploi și furtuni până la jumătatea lunii iunie

accident Botoşani live Facebook

Accident grav la Botoşani: a spulberat trei mașini în timp ce făcea LIVE pe Facebook